reklama
Magdalena0713
Fanka BB :)
Odnośnie libido, to w pierwszej ciąży miałam olbrzymią ochotę na serduszkowanie Się mężuś cieszył...
A teraz też mnie zaczyna "nosić" =D
Mdłości na razie nie duże, ale w pierwszej ciąży mnie męczyło do trzeciego miecha strasznie... Rano rzygałam jak kot xp
Mam nadzieję, że teraz mnie to ominie...
Ja również staram się nie podnosić Tomka, bo to 14kg żywej wagi... Ale on jest taki mamusinowy cycuś, że najchętniej by się nie odklejał ode mnie...
Powodzenia dla wszystkich stycznióweczek...
A teraz też mnie zaczyna "nosić" =D
Mdłości na razie nie duże, ale w pierwszej ciąży mnie męczyło do trzeciego miecha strasznie... Rano rzygałam jak kot xp
Mam nadzieję, że teraz mnie to ominie...
Ja również staram się nie podnosić Tomka, bo to 14kg żywej wagi... Ale on jest taki mamusinowy cycuś, że najchętniej by się nie odklejał ode mnie...
Powodzenia dla wszystkich stycznióweczek...
panna.nikt
Fanka BB :)
Natalunia, witamy serdecznie, rozgość się )
A dzięki dzieki Cieszymy się bardzo, bo udało nam się już w pierwszym cykluDorotka, natalunia witajcie i gratuluje
patusia2051
Zaciekawiona BB
Ja tez mam termin na 5.01 ;]
reklama
Libido mega ;-) Ale ciężko czas znaleźć, no i fajnie by było też się dobrze czuć ;-)
Za mnie też test sprawdził mój K., bo ja się spieszyłam do pracy. Ale to był drugi teścik (pierwszy wyszedł bardzo blado i K. nie wierzył ), więc już mniej zaskoczenia, więcej radości.
Mdłości mam coraz gorsze... Na razie jeszcze bez wymiotów, ale nie wiem jak długo wytrzymam... :-(
Anastazzja: trzymam bardzo mocno kciuki!
Natalunia, Patusia, Dorotka: witajcie i wszystkiego dobrego! :-)
Za mnie też test sprawdził mój K., bo ja się spieszyłam do pracy. Ale to był drugi teścik (pierwszy wyszedł bardzo blado i K. nie wierzył ), więc już mniej zaskoczenia, więcej radości.
Mdłości mam coraz gorsze... Na razie jeszcze bez wymiotów, ale nie wiem jak długo wytrzymam... :-(
Anastazzja: trzymam bardzo mocno kciuki!
Natalunia, Patusia, Dorotka: witajcie i wszystkiego dobrego! :-)