reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
Asteria co do libido to w ksiazce "w oczekiwaniu na dziecko" jest napisane, ze skacze w gore. Z wlasnego doswiadczenia Ci nie powiem, bo ja mam zawsze wysokie, chec na mialam nawet zaraz po porodzie. Wpisze sie na liste po jutrzejszej wizycie;-)

karmelowa
, robilam na drutach groszka i buciki, po przyjsciu z pracy zobaczyl tenze prezent z testem. Test powtarzal 3 dni pozniej sam maz, bo mu dalam siku. Ale mial zabawe, mowie, Ci:-D Oczywiscie cieszyl sie, bo we dwojke chcielismy kolejne.

panna.nikt wyslij informacje na priv do Asterii

Livastrid: ja w pierwszej ciazy libido mialam zerowe dla tego teraz się dziwie:)

Panna.nikt dala sobie rade:D

Tak myslałam dziewczyny czekaja na uslyszenie serduszka:-)

Ostatnia edycja:
dziewczyny!:D po raz drugi proszę trzymać za mnie ładnie kciuki!! odezwę się pewnie dopiero pod sam wieczór..bo mam zajęcia od rana do nocy (z małą przerwą na usg:p)

dopiero koło 19-20 będę w domu, ale niezależnie od wyniku dam jak najszybciej znać:) tylko jeśli to nie fasolka to smutno mi będzie się z Wami rozstawać...:(

reklama
A moja fasolka jest mniejsza niz myslalam ;) Bylam na usg dzisiaj zobaczyc czy serduszko bije i z om bylby juz 8 tydzien a po usg wyszlo 6 tydzien 2 dzien. Fajne te usg wszystko widac az ciezko uwierzyc ze mamy w sobie takie skarby ;)

Do góry