reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
Zabawnie:D ale tak łatwiej jest się nie pogubić;) bo ja sama na początku nie wiedziałam, w którym miesiącu jestem:) więc zazwyczaj podaję tydzień:) albo jak chce mi się przeprowadzać szybki wykład to mówię o tych księżycowych miesiącach:d

a ja to liczę w ten sposób:

1 miesiąc - 0-4,5 tyg
2 miesiąc - 4,5-9 tyg
3 miesiąc - 9-13,5 tyg
4 miesiac - 13,5-18 tyg
5 miesiąc - 18-22,5 tyg
6 miesiąc - 22,5-27 tyg
7 miesiąc - 27-31,5 tyg
8 miesiąc - 31,5-36 tyg
9 miesiąc - 36-40 tyg

Fiona- gratuluje zdrowego synka ;-)

Pola- powodzenia na wizycie :-)

Alka- dla Ciebie również powodzenia, będzie dobrze:-)

malutka- u mnie tak samo z tym wstawaniem w nocy...czasami po 3-4 razy idę siusiu, a jeszcze się niemożliwie wierce w łóżku.

:( :(
mam przyjsc za 10 dni na połówkowe...tylko serduszko detektorem zbadał i spojrzał na szyjkę...bo mnie coś trafi. Wiec znowu odliczam byle do 22 wrzesnia

6kg na plusie matko bosko

Marcia:) heh:p szczerze to tak myślałam, że Cię z kwitkiem odeśle;) ale to dobrze!!;) bo najlepiej wszystko widać między 22, a 24 tygodniem!!:) ja wizytę mam w czwartek i chcę namówić doktorka na zbadanie płci, ale nie wiem czy się da:p a jak nie to czekam do na usg połówkowe:p

a mi na dzisiaj zostały jeszcze do opracowania dwa tematy ekometryczne.. model liniowy i nieliniowy z jedną zmienną objaśniającą i model liniowy trendu z sezonowością...o matko...ale to mało interesujące, a oba tematy mają po ponad 15 stron każdy...ale dziś muszę je skończyć!:D

Ostatnia edycja:
reklama
Marciaa:) musisz!!:) zresztą 10 dni minie migiem:D:D a jak tam pisanie pracy??:)

Myszka dzięki, że pamiętałaś o kopniakach:) więc z nimi różnie, ale już wyluzowałam:D musi być dobrze;)

Asteria nie odpisałam wczoraj, bo środki na koncie mi się skończyły:p i dopiero przed chwilą się doładowałam:p ale cieszę się, że wszystko ok:)

Do góry