reklama
Anastazzja
Fanka BB :)
Zabawnie ale tak łatwiej jest się nie pogubić bo ja sama na początku nie wiedziałam, w którym miesiącu jestem więc zazwyczaj podaję tydzień albo jak chce mi się przeprowadzać szybki wykład to mówię o tych księżycowych miesiącach:d
fazerkamm
a ja to liczę w ten sposób:
1 miesiąc - 0-4,5 tyg
2 miesiąc - 4,5-9 tyg
3 miesiąc - 9-13,5 tyg
4 miesiac - 13,5-18 tyg
5 miesiąc - 18-22,5 tyg
6 miesiąc - 22,5-27 tyg
7 miesiąc - 27-31,5 tyg
8 miesiąc - 31,5-36 tyg
9 miesiąc - 36-40 tyg
1 miesiąc - 0-4,5 tyg
2 miesiąc - 4,5-9 tyg
3 miesiąc - 9-13,5 tyg
4 miesiac - 13,5-18 tyg
5 miesiąc - 18-22,5 tyg
6 miesiąc - 22,5-27 tyg
7 miesiąc - 27-31,5 tyg
8 miesiąc - 31,5-36 tyg
9 miesiąc - 36-40 tyg
ona_ona
Fiona- gratuluje zdrowego synka ;-)
Pola- powodzenia na wizycie :-)
Alka- dla Ciebie również powodzenia, będzie dobrze:-)
malutka- u mnie tak samo z tym wstawaniem w nocy...czasami po 3-4 razy idę siusiu, a jeszcze się niemożliwie wierce w łóżku.
Pola- powodzenia na wizycie :-)
Alka- dla Ciebie również powodzenia, będzie dobrze:-)
malutka- u mnie tak samo z tym wstawaniem w nocy...czasami po 3-4 razy idę siusiu, a jeszcze się niemożliwie wierce w łóżku.
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
mam przyjsc za 10 dni na połówkowe...tylko serduszko detektorem zbadał i spojrzał na szyjkę...bo mnie coś trafi. Wiec znowu odliczam byle do 22 wrzesnia
6kg na plusie matko bosko
Anastazzja
Marcia:) heh szczerze to tak myślałam, że Cię z kwitkiem odeśle ale to dobrze!! bo najlepiej wszystko widać między 22, a 24 tygodniem!! ja wizytę mam w czwartek i chcę namówić doktorka na zbadanie płci, ale nie wiem czy się da a jak nie to czekam do na usg połówkowe
a mi na dzisiaj zostały jeszcze do opracowania dwa tematy ekometryczne.. model liniowy i nieliniowy z jedną zmienną objaśniającą i model liniowy trendu z sezonowością...o matko...ale to mało interesujące, a oba tematy mają po ponad 15 stron każdy...ale dziś muszę je skończyć!
a mi na dzisiaj zostały jeszcze do opracowania dwa tematy ekometryczne.. model liniowy i nieliniowy z jedną zmienną objaśniającą i model liniowy trendu z sezonowością...o matko...ale to mało interesujące, a oba tematy mają po ponad 15 stron każdy...ale dziś muszę je skończyć!
Ostatnia edycja:
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
dam radę
reklama
Anastazzja
Marciaa musisz!! zresztą 10 dni minie migiem a jak tam pisanie pracy??
Myszka dzięki, że pamiętałaś o kopniakach więc z nimi różnie, ale już wyluzowałam musi być dobrze
Asteria nie odpisałam wczoraj, bo środki na koncie mi się skończyły i dopiero przed chwilą się doładowałam ale cieszę się, że wszystko ok
Myszka dzięki, że pamiętałaś o kopniakach więc z nimi różnie, ale już wyluzowałam musi być dobrze
Asteria nie odpisałam wczoraj, bo środki na koncie mi się skończyły i dopiero przed chwilą się doładowałam ale cieszę się, że wszystko ok