reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
jeny...ale mało jesz...choć ja w sumie nie mogę powiedzieć czy dużo jem, bo jadam nieregularnie..zazwyczaj jadam obiad dziennie, jakiś owoc i coś jeszcze;) ale to już zależy:p ale mam duże możliwości:D pizza, talerz makaronu, micha zupy nie stanowią dla mnie problemu:p

z moich postanowień to stwierdziłam, że jak chodzę do ludzi to będę o siebie dbać;P paznokietki, makijaż, ułożone włoski, ładne ciuchy:p a co;P :-D bo jak normalnie siedzę w domu to po co mam się pacykować:D

Ostatnia edycja:
chyba podjadłam slodkiego troche ostatnio tu ciasteczko tam ciasteczko ale to sa po 3 sztuki ALE zawsze;p....a Ł. moj kupił lidlowskie ciasteczka z kwałkami czekolady i kokosem niebo w gębie :) no nic oby w tych 15kg sie chociaz zamknąc :)

no ja mam nadzieję, że nie przytyję więcej niż jeszcze 8 kilo:p bo się chyba normalnie załamię;P ale w sumie jak wprowadzę się do P. to będziemy na basen jeździć 2-3 razy w tygodniu;) czyli dojdzie mi jakaś aktywność fizyczna;) więc pospalam troszkę tłuszczyku:p

kurde...Mustella mi się skończyła, a w tym miesiącu i tak jestem spłukana...muszę od rodziców kasę zabrać...;/

Alka już na wizycie..mam nadzieję, że nie dostanie L4:p

Co do słodkości, ostatnio kupiłam opakowanie snickersów.. i z siedmiu sama 5 zjadłam :D
ogólnie nie musi być u mnie nic słodkiego, ale jak mam napad to tragedia ;)

Bakalia:) ja mam tak samo:) ogólnie słodkie nie musi dla mnie być;P ale jak mam napad to ojeny:p ratuj się kto może:D:D

ale mnie mój "Staś" kopie, nadal delikatnie, ale to na pewno on:p

Ja slodycze to nie za bardzo ale jak moj T postawi mi paczki , princesse albo czekolade z duzymi orzechami to mnie nie ma :p wie jak mnie udobruchac. a co do jedzenia to jem tzn wciagam jak odkurzacz od poczatku ciazy przytylam juz 7,5 kg no ale co mam zrobic jak ciagle glodna jestem :p

reklama
Oj te zachcianki mnie tez nie opuszczaja....Dzis mi sie zachciało kiwi i zjadłam 5 odrazu.A co do kilo to przytyłam 6 kilo i gina powiedziała ze jest ok nie za duzo i nie za mało wiecmoge jesc dalej:-)

Dzis na kolacyjke mam gulasz z papryka i pieczarkami a do tego ryz

Do góry