reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

a wesz co oddana do sprawdzenia w czw mam odebrac ja...
wiec zdjecia juz zrobilam musze tylko angliste wyczaić i musi mi streszczenie spr i do druku i na szybcika termin ustalamy:)

teraz ALKA lekarza tzn jedzie :)

reklama
hmmm...czyli praca na dobrą sprawę już z głowy:) to super!!:) ja muszę się za mgr zabrać i za licencjat, bo obie prace chcę napisać przed narodzinami Staśka:p a Wy nadal planujecie Pascala?:)

a z Alką gadałam chwilę przed jej wyjściem:) bidulka;) ale wszystko musi być dobrze:):-D

a wesz co oddana do sprawdzenia w czw mam odebrac ja...
wiec zdjecia juz zrobilam musze tylko angliste wyczaić i musi mi streszczenie spr i do druku i na szybcika termin ustalamy:)

teraz ALKA lekarza tzn jedzie :)

a na jaki temat piszesz i co studiujesz? ja pisanie pracy wspominam bardzo miło, konczyłam 2 kierunki i miałam w tym samym czasie 2 obrony i tym samym pisanie 2 prac ale wciągnełam się w tematy

Tir a pisałam o aktywnosci fizycznej w wybranym poznanskim klubie fitness :) ankiety wykresy i inne pierdoły :)

anastazja to sie spiesz...bo potem naprawdę się nie chce.
Ja na razie mgr odpuszczam aczkolwiek mama mnie namawia...

Nie było nas cały dzień. Mieliśmy kupić coś dla Remika, a tymczasem...

Mamy dwa kwiatki do mieszkania, spodnie i trzy pary majtek dla mnie, klawiaturę do laptopa, bo niewygodnie się pisze na tej wbudowanej, trochę kosmetyków, trochę jedzenia, trochę słodyczy... A Remik czeka, aż Mama znajdzie coś fajnego dla niego :)

A teraz chyba się trochę położę, bo padam z nóg :)

rób Marciaa magisterkę:):) bo potem nie będzie Ci się chciało:) ja zastanawiam się nad doktoratem:) ale zobaczymy jak będę sobie z maluszkiem radzić;) a co do moich prac to właśnie w październiku moja promotor wraca i zabieram się za magisterkę i chcę ją skończyć do połowy listopada (powinnam się spokojnie wyrobić), a licencjat chcę napisać od połowy listopada do końca grudnia:)

poza tym postanowiłam się uczyć systematycznie tych trudniejszych przedmiotów, ale zobaczymy jak wyjdzie:p

jeny, ale ta ekonometria jest nuuudna...muszę skończyć 1 temat do 21, a drugi do północy i spać, ale TAK MI SIĘ NIE CHCĘ!!!:D

w ogóle ciekawa jestem jakie będą jaja jak się pojawię w piątek na uczelni:p:p

Ostatnia edycja:
reklama
3 kanapeczki:p proszę Cię:D co to jest:D:D najwyraźniej nie widziałaś mnie w akcji jedzenia:D ja w czwartek mam wizytę o 17, więc przez cały dzień będę ograniczać jedzenie:p bo wstyd mi będzie na wadze;P:p
co do języków obcych to ja też je uwielbiam:D moją specjalnością jest portugalski:p jak będę już po studiach to wtedy zabiorę się przypominanie języków, bo chwilo czasu nie mam...jedynie angielski używam i czasem portugalski, a on niemieckim i szwedzkim to już zapomniałam:(

Do góry