reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

a wesz co oddana do sprawdzenia w czw mam odebrac ja...
wiec zdjecia juz zrobilam musze tylko angliste wyczaić i musi mi streszczenie spr i do druku i na szybcika termin ustalamy:)

teraz ALKA lekarza tzn jedzie :)

reklama
hmmm...czyli praca na dobrą sprawę już z głowy:) to super!!:) ja muszę się za mgr zabrać i za licencjat, bo obie prace chcę napisać przed narodzinami Staśka:p a Wy nadal planujecie Pascala?:)

a z Alką gadałam chwilę przed jej wyjściem:) bidulka;) ale wszystko musi być dobrze:):-D

a wesz co oddana do sprawdzenia w czw mam odebrac ja...
wiec zdjecia juz zrobilam musze tylko angliste wyczaić i musi mi streszczenie spr i do druku i na szybcika termin ustalamy:)

teraz ALKA lekarza tzn jedzie :)

a na jaki temat piszesz i co studiujesz? ja pisanie pracy wspominam bardzo miło, konczyłam 2 kierunki i miałam w tym samym czasie 2 obrony i tym samym pisanie 2 prac ale wciągnełam się w tematy

Tir a pisałam o aktywnosci fizycznej w wybranym poznanskim klubie fitness :) ankiety wykresy i inne pierdoły :)

anastazja to sie spiesz...bo potem naprawdę się nie chce.
Ja na razie mgr odpuszczam aczkolwiek mama mnie namawia...

Nie było nas cały dzień. Mieliśmy kupić coś dla Remika, a tymczasem...

Mamy dwa kwiatki do mieszkania, spodnie i trzy pary majtek dla mnie, klawiaturę do laptopa, bo niewygodnie się pisze na tej wbudowanej, trochę kosmetyków, trochę jedzenia, trochę słodyczy... A Remik czeka, aż Mama znajdzie coś fajnego dla niego :)

A teraz chyba się trochę położę, bo padam z nóg :)

rób Marciaa magisterkę:):) bo potem nie będzie Ci się chciało:) ja zastanawiam się nad doktoratem:) ale zobaczymy jak będę sobie z maluszkiem radzić;) a co do moich prac to właśnie w październiku moja promotor wraca i zabieram się za magisterkę i chcę ją skończyć do połowy listopada (powinnam się spokojnie wyrobić), a licencjat chcę napisać od połowy listopada do końca grudnia:)

poza tym postanowiłam się uczyć systematycznie tych trudniejszych przedmiotów, ale zobaczymy jak wyjdzie:p

jeny, ale ta ekonometria jest nuuudna...muszę skończyć 1 temat do 21, a drugi do północy i spać, ale TAK MI SIĘ NIE CHCĘ!!!:D

w ogóle ciekawa jestem jakie będą jaja jak się pojawię w piątek na uczelni:p:p

Ostatnia edycja:
reklama
3 kanapeczki:p proszę Cię:D co to jest:D:D najwyraźniej nie widziałaś mnie w akcji jedzenia:D ja w czwartek mam wizytę o 17, więc przez cały dzień będę ograniczać jedzenie:p bo wstyd mi będzie na wadze;P:p
co do języków obcych to ja też je uwielbiam:D moją specjalnością jest portugalski:p jak będę już po studiach to wtedy zabiorę się przypominanie języków, bo chwilo czasu nie mam...jedynie angielski używam i czasem portugalski, a on niemieckim i szwedzkim to już zapomniałam:(

Do góry