reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Gosia a jak się boisz to przed rozbiciem wsadź na sekundkę jajko do wrzątku ;-) znikają wtedy bakterie a Ty masz dalej surowe jajko :-) tylko naprawdę na sekundeczke się je wsadza :)

a ja poproszę przepis na tę chatkę puchatka :)

ps. idę na drzemkę hihi :p

reklama
Goska- fazerka mądrze prawi. Ja jajka trzymam oddzielnie w lodówce, na zakupach zawsze w oddzielną torebkę pakuję i myję rece po każdym dotknięcu. Zresztą z surowym mięsem tez tak robię- zboczenie zawodowe:-D Salmonelki -jeśli jkims cudem są- to żyja sobie na skorupce a nie w samym jajku
Asteria- odezwij się bo my sie tu martwimy. Mam nadzieję że leżysz sobie i odpoczywasz tylko

Ostatnia edycja:
witam dziewczynki :)))
Ja wlasnie po lesnym spacerku z psami, nazbieralam kurek, bo dzisiaj jade do tesciowej na placki ziemniaczane i zrobie kurki w smietanie!!!!!
Ja jestem przerazona, ze mam taki duzy brzuch, coraz ciezej mi oddychac.....
Asteria i co lekarz powiedzial?????? juz wiem, wyprzedzilas mnie z wpisem chwilke ;) to trzymaj sie cieplo i badzmy dobrej mysli!!!!!!
Alka nie boj sie na pewno jest ok, dobrze, ze Cie zbada!!!!
Marcia NARESZCIE WIZYTA!!!!!!! POWODZENIA I CZEKAM NA RELACJE!!!!!!!
Sarat i Fazerka macie racje, mamy w sobie taaaakie cuda, wspaniale maluchy i dlatego tak sie obawiamy i tak nas to wzrusza......

Trzymajcie sie cieplutko!!!!!

Ostatnia edycja:
witam Kochane po mojej kilkudniowej nieobecności;***

ciężko Was nadrobić, chyba nie dam rady....tyle naskrobałyście przez te pare dni, że szok!!! ;-)

ja ostatnio też się często wzruszam...w ogóle to często łapię doła, boję się, że sobie nie poradzę z tym wszystkim, z wychowaniem dziecka itp....

Aha i usprawiedliwiam swoją nieobecność na BB ciąGŁym natłokiem pracy, wyjazdów itd...no i małym lenistwem też he he...

Asteria- zdrówka życzę:-)

i udanych dzisiejszych wizyt życzę ;-)

Witajcie! Ale się dziewczyny rozpisałyście:) Ja dopiero niedawno wstałam, wczoraj pojechaliśmy z D. kupować nowy grzejnik i zamawiać okna i się zeszło normalnie z 5 godzin. Ale przynajmniej zdążyłam sobie zakupić buty na zimę już, tym razem na płaskim( kocham obcasy ale w ciąży wcale nie praktykuje) szukałam też kurtki ale tutaj w czarną rozpacz wpadłam, największe dostępne rozmiary ledwo się na brzuchu dopinają:( No nic będę dalej poszukiwała:) A dzisiaj snił mi się mój poród:)) na szczęście było nawet miło:) i dzidzia taka śliczna:) chyba im bliżej faktycznego porodu tym częściej takie sny będą dopadać:)

reklama
Do góry