reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

reklama
Witam Mamuski!
ledwo nadrobilam....
Asteria-jak tam zdrowko???
Pola, Fiona, Jostyna, Marcia-udanych wizyt!!!!
Alak-miejmy nadzieje, ze wszystko bedzie ok.
cukiereczek-ale masz "zestawik" witamin.
A ja mialam wczoraj jakis taki dzien do d***. Dopadla mnie maly dolek i tak mi smutno bylo, nie wiedziec dlaczego.
Milego dnia :-)

Cześć Dziewczyny :)

Wczoraj chyba trochę przegięłam ze staniem przy garach, spacerami itp, bo jeszcze pobolewa mnie brzuch. Ale Remik kopie mamę standardowo, więc położę się, dam sobie odpocząć jeszcze i powinno wrócić do normy. :)

Asteria - martwimy się troszkę o Ciebie... Daj znać co się dzieje...

hehehe wiecie co?? właśnie się doczytałam z mojej książeczki ciążowej że planowany termin porodu mam na 1 luty. przez pięć miesięcy byłam przekonana że jest to 28 styczeń :)

Witam! :)
Widzę, że dużo natworzyłyście przez weekend :)
U nas maluszek co raz bardziej wierci się, kręci itd :) W sobotę nawet mój P. pierwszy raz poczuł jak pod ręką mu się przekręcał nasz malec, także wszystko w jak najlepszym porządku! Teraz tylko do poniedziałku i zobaczę jak wygląda :)

Udanych wizyt mamusie ;)

aniaa a to psikus :)
Strzyga dokładnie.. trzymamy mocno kciuki za Ciebie Asteria!!

ps. wysłałam zdjęcia Maksia teściom bo są teraz w Polsce na wakacjach i teściu stwierdził że wnuk podobny do niego hihihi :p

reklama
Do góry