reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
Witam Mamuski!
ledwo nadrobilam....
Asteria-jak tam zdrowko???
Pola, Fiona, Jostyna, Marcia-udanych wizyt!!!!
Alak-miejmy nadzieje, ze wszystko bedzie ok.
cukiereczek-ale masz "zestawik" witamin.
A ja mialam wczoraj jakis taki dzien do d***. Dopadla mnie maly dolek i tak mi smutno bylo, nie wiedziec dlaczego.
Milego dnia :-)

Cześć Dziewczyny :)

Wczoraj chyba trochę przegięłam ze staniem przy garach, spacerami itp, bo jeszcze pobolewa mnie brzuch. Ale Remik kopie mamę standardowo, więc położę się, dam sobie odpocząć jeszcze i powinno wrócić do normy. :)

Asteria - martwimy się troszkę o Ciebie... Daj znać co się dzieje...

hehehe wiecie co?? właśnie się doczytałam z mojej książeczki ciążowej że planowany termin porodu mam na 1 luty. przez pięć miesięcy byłam przekonana że jest to 28 styczeń :)

Witam! :)
Widzę, że dużo natworzyłyście przez weekend :)
U nas maluszek co raz bardziej wierci się, kręci itd :) W sobotę nawet mój P. pierwszy raz poczuł jak pod ręką mu się przekręcał nasz malec, także wszystko w jak najlepszym porządku! Teraz tylko do poniedziałku i zobaczę jak wygląda :)

Udanych wizyt mamusie ;)

aniaa a to psikus :)
Strzyga dokładnie.. trzymamy mocno kciuki za Ciebie Asteria!!

ps. wysłałam zdjęcia Maksia teściom bo są teraz w Polsce na wakacjach i teściu stwierdził że wnuk podobny do niego hihihi :p

reklama
Do góry