reklama
Witam wszystkich
ufff ostatni dzień roboty i weekend jupi...
Dzisiaj idę do fryzjera, bo mam juz okropne kudły , więc wieczorem będe mieć super humor...
Kama ja gluzkozę mam zrobić w 24 tygodniu.
Asteria jeśli mogę polecić coś na gardło to ciepła woda z solą... nie łupać nie smakować, tylko płukać, obrzydliwe, ale skuteczne. Ja kiedyś miałam takie zaplenie gardła, że zaniemówiłam i to mnie postawiło na nogi, a i Twojemu maleństu nie zaszkodzi...
Co do sprzątania... okres odgracania i wycierania dawno niewycieranych miejsc mam za soba, wczoraj z miłą chęcią zrzuciłam na A. sprzątanie i odkurzania i poszłam na ćwiczenia :-)
U mnie też zimno... dobrze, że mam fajne książeczki do czytania, tylko kocyk, kanapa i herbatka
Miłego dnia
ufff ostatni dzień roboty i weekend jupi...
Dzisiaj idę do fryzjera, bo mam juz okropne kudły , więc wieczorem będe mieć super humor...
Kama ja gluzkozę mam zrobić w 24 tygodniu.
Asteria jeśli mogę polecić coś na gardło to ciepła woda z solą... nie łupać nie smakować, tylko płukać, obrzydliwe, ale skuteczne. Ja kiedyś miałam takie zaplenie gardła, że zaniemówiłam i to mnie postawiło na nogi, a i Twojemu maleństu nie zaszkodzi...
Co do sprzątania... okres odgracania i wycierania dawno niewycieranych miejsc mam za soba, wczoraj z miłą chęcią zrzuciłam na A. sprzątanie i odkurzania i poszłam na ćwiczenia :-)
U mnie też zimno... dobrze, że mam fajne książeczki do czytania, tylko kocyk, kanapa i herbatka
Miłego dnia
U mnie jest sloneczko i bezchmurne niebo:-) chociaz tylko 14 stopni. W zwiazku z tym musze wykorzystac moja energie i wyruszyc na przejazdzke rowerowa Uwielbiam to. swoja droga to pewnie za jakies 2 miesiace bede musiala schowac rower
No nic, wyruszam na zakupy ( po sliwki do knedli )
No nic, wyruszam na zakupy ( po sliwki do knedli )
hej dzieczyny dotalam do domu juz nareszcie po urlopie u nas tutaj zimno deszczowo ale mi to nie przeszkadza bo jestem w domu. od paru tak3 dni nie czje maluszka jak myslicie czy w tym tyg to normalne czy co bo ja sie zamartwiam i sobie juz filmy wkrecam. a tak wogole to chce mi sie jec a lodowka pusta bo zakupow w pl nie zrobilam....... wiec najpier zakupy pouzniej sniadanie
livastrid
2010 & 2012
czesc dziewczyny,
witam sie z Wami i ja
po czym musze pare rzeczy zrobic i potem postaram sie Was nadrobic drukarki
witam sie z Wami i ja
po czym musze pare rzeczy zrobic i potem postaram sie Was nadrobic drukarki
Anastazzja
Fanka BB :)
Malutkans ja też tak miałam, ale wczoraj się odezwał bobol jeden nie wyraźnie, ale czułam, że coś w brzuchu się dzieje, więc spokojnie mnie wczoraj Alka stawiała na nogi, więc ja dziś mogę Ciebie
Anielka...za te knedle ze śliwkami jestem gotowa Cię zabić uwielbiam je, ale nie umiem robić tzn może bym umiała, ale za leniwa jestem, żeby takie coś dla siebie robić
ja dziś będę się uczyć, ale wpierw muszę się zastanowić na co mam ochotę;P bo dziś postanowiłam zacząć znów gotować
Anielka...za te knedle ze śliwkami jestem gotowa Cię zabić uwielbiam je, ale nie umiem robić tzn może bym umiała, ale za leniwa jestem, żeby takie coś dla siebie robić
ja dziś będę się uczyć, ale wpierw muszę się zastanowić na co mam ochotę;P bo dziś postanowiłam zacząć znów gotować
ona_ona
cześć Dziewczyny;-)
wczoraj już się nie odzywałam, bo po wizycie musiałam odwiedzić wszystkich i pokazać zdjęcia i opowiedzieć o wizycie. A więc wszystko jest dobrze, dzidzia zdrowa i prawdopodobnie w moim brzuszku jest dziewczynka:-) Jestem bardzo zadowolona z tego badania i nie żałuje wydanych pieniędzy, bo lekarz przedbadał mnie na wszystkie strony.
Co do pogody to u mnie jest okropnie, zimno i tak już jesiennie ;-( a ja niestety nie mogę znaleźć odpowiedniego sweterka, jeszcze jutro wyruszę na "polowanie" ;-)
pozdrawiam wszystkie Mamuśki i życzę zdrówka tym co się pochorowały :-)
wczoraj już się nie odzywałam, bo po wizycie musiałam odwiedzić wszystkich i pokazać zdjęcia i opowiedzieć o wizycie. A więc wszystko jest dobrze, dzidzia zdrowa i prawdopodobnie w moim brzuszku jest dziewczynka:-) Jestem bardzo zadowolona z tego badania i nie żałuje wydanych pieniędzy, bo lekarz przedbadał mnie na wszystkie strony.
Co do pogody to u mnie jest okropnie, zimno i tak już jesiennie ;-( a ja niestety nie mogę znaleźć odpowiedniego sweterka, jeszcze jutro wyruszę na "polowanie" ;-)
pozdrawiam wszystkie Mamuśki i życzę zdrówka tym co się pochorowały :-)
ewelina26k
u mnie też jesiennie ale ja w tym roku cieszę się z jesieni bo bliżej do stycznia
tiramisu1976
u mnie wyszło słoneczko
ona_ona gratuluję zdrowiutkiej córeczki
a knedle ze śliwkami pychotka
u mnie dzisiaj pieczarkowa i placki ziemniaczane
ona_ona gratuluję zdrowiutkiej córeczki
a knedle ze śliwkami pychotka
u mnie dzisiaj pieczarkowa i placki ziemniaczane
reklama
Witajcie, właśnie wróciłam z zakupów jestem zmęczona.. autobusu powrotnego nie miałam z drugiego końca miasta i na pieszo do domu szłam..Pogoda pomimo słońca, strasznie zimno i wietrznie!
Kupiłam dziś dywanik pod łóżeczko, grzechotki i koszyki na pieczywo no i oczywiście zamówiłam spodnie ciążowe (jeansowe). Teraz pozostaje czekać na paczkę
Ps. jeśli któraś z Was ma telefon w Orange to niech wyśle kod "NIEBO" na nr.80101 dostaniecie 10zł do Orange, to promocja więc nic nie płacicie. Wczoraj dostałam za wysłanie sms'a 40min darmowych, więc promocja im się udaje
Kupiłam dziś dywanik pod łóżeczko, grzechotki i koszyki na pieczywo no i oczywiście zamówiłam spodnie ciążowe (jeansowe). Teraz pozostaje czekać na paczkę
Ps. jeśli któraś z Was ma telefon w Orange to niech wyśle kod "NIEBO" na nr.80101 dostaniecie 10zł do Orange, to promocja więc nic nie płacicie. Wczoraj dostałam za wysłanie sms'a 40min darmowych, więc promocja im się udaje