reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

anielkaa a śledzie nie są przypadkiem z octem?? bo z tego co ja wiem i mnie informowano to powinnyśmy unikać octu i potraw które zawierają ocet...

a ja własnie racuchy robię :) mniammm

reklama
witajcie:)
Ja znow zarwana noc, o 1 w nocy dzidziak sie obudzil i obkopał mnie ale na tyle silnie ze nawet skopał Ł jak spał i sie obudzil też. tak wiec oboje sie nie wyspaliśmy, ja już 2 dzień z rzedu chodze na badania.. i dalej nie zrobilam... jutro 3 podejscie i ostatnie;/jak sie nie uda pujde na wizyte bez badań.

ch_aga: ja w to wierze, bo moja tesciowa dowiedziala sie o ciaży w koncu 5 mies. dodajmy ze po 3 poprzednich ciązach:)

Bakalia: witaj, super ze do nas dolaczylas

Ona : super ze poszulas kopniaki

Pola; calkiem fajna wycieczka, nie przyejmuj sie wakacjami... teraz i tak najwieksze tlumy:p

bakaalia witam w gronie styczniówek;-)

u mnie dzisiaj bardzo nudny dzień, przed chwilą się obudziłam, bo z nudów musiałam się zdrzemnąc...nie wiem już gdzie mam wejść i nie mam się do kogo odezwać bo mój D.wyjechał na 2 dni do pracy, ale dobrze, że jest BB i można porozmawiać z miłymi kobietkami ;-)

a co do tych pierożków, o których pisałyście to muszę Wam powiedzieć,że narobiłyście mi smaka...mmmm...zjadłabym sobie takie z kapustą i grzybami:-)

do mnie siostra na weekend przyjeżdża no i właśnie robi krokiety :) a teściowa zaraz zabierze się za pierogi właśnie bo też zamówione :) :)
(bo ja z moim małżonkiem z jednego miasta jesteśmy, oddalonego od Warszawy 360 km. O rany jak ja bym sobie tam pojechała. A nie mogę. Ciekawe kiedy będę mogła na moment się tam wybrać choć...eh)

reklama
Dziewczyny, może Wy macie/miałyście takie coś też.
Ból mniej więcej na wysokości pasa, po lewej stronie. tak jakby wyrostek ale z lewej ;) Nie wiem, może to jajnik, ale nie wiem czy nie za wysoko by był wtedy.
Takie kłucie jak kolka.
Wczoraj jadłam placki ziemniaczane więc może to jelita z nadmiaru tłuszczu...

Do góry