reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Witam Was wszystkie, także wypada mi termin na styczeń w moim przypadku na 19.01.12
Ciąża przebiega spokojnie, żadnych objawów typu wymioty itd, jedynie wczoraj męczyła mnie zgaga ale po kilku godzinach przeszło ;)

reklama
hej 1 ja zaczynam dzien tak samo hihi fb, bb, pudelek i wp :p. a tak wogole to cos mnie dopadlo pol nocy nie spalam, wstalam o 6 rano bo bylam glodna i juz nie spalam...wogole mam katar lamie mnie w kosciach zimno mi i ogolnie czuje sie jaks slaba....winna ta pogoda :( z lozka wychodze tylko po jedzenie i do kibelka.... moj maz ma 1 zmiane wiec trzeba sobie samemu radzic...

Dzień dobry w dość ponury dzień.

Smaka narobiłyscie tymi pierożkami, chyba trzeba będzie teściową poprosić, bo nie umiem:zawstydzona/y: Ale ona chętnie armię by wykarmiła, więc na pewno się ucieszy:-)

Alka, mnie też frank szwajcarski boli, kredyt już 200 zł miesięcznie droższy, eh

a mój Mati już od 5.10 śpiewał:-) ale on mi nie da przy komputerze usiąść, czekam aż zaśnie

Marciaa, udanych zakupów! Tak, miło jest wyjść do ludzi:-)

Ona, gratki!

Witaj bakalia!

GośkaRW jej :-( moja mamcia też zmarła na raka piersi... :-( paskudna choroba.. strasznie cierpiała.. ja też się jeszcze z tym nie pogodziłam.. tym bardziej że była mi bardzo bliska, a mój tato zmarł 12lat temu... ach...

malutkans to trzymam bardzo mocno kciuki za Twoja mamusie!! żeby wszystko było dobrze!! i by mogła cieszyć się wnukiem :) a jeżeli można wiedzieć długo już walczy z chorobą??

witam sie z wami:-)
u mnie dzis znowu chlodno hurra!:-)
glodna jak wilk jestem ale w lodowce dla mnie nic niema tragedia:-(
chyba dlatego bo mam smaka na orzeszki w czekoladzie mhhh i dlatego moze nic mi nie smakuje:-(
ale musze wytrzymac do poludnia az moj wroci z pracy:-)
eh dzisiaj mial miec wolne a tu d.pa telefon i on jedzie beznadzieja:-(
mam nadzieje ze wynagrodzi mi to:-)

witam cie bakalio:-)
Ona tylko pogratulowac:-)
marcia zycze udanych zakupow ja juz z moim K. wybieramy sie na zakupy z 3 miesiace i dojechac nie mozemy jakos:-( a musimy troche sie obkupic mi spodnie jeansy bo mam jedne ale juz cisna z deczka wiec nie chce ich ubierac mojemu buty i kurtke i moze dzisiaj tez nadejdzie ten dzien bo sie wczoraj tak umawialismy ale z moim to gorzej jak z baba hihi:-)

ja jak wlaczam kompa to pierwsze co bb, pozniej gmail i fb :-)

milych dzionkow zycze:-)

fazerkamm- dziekuje :) juz bedzie jakos 9 lat.... jedna operacja pozniej druga chemia, pozniej znowu jeszce jedna opreacja i do dzis odplukac jest dobrze :) musze powiedziec ze podziwiam wszytskie kobiety walczace z rakiem trzeba naparwde byc slina kobieta zeby to wszytsko zniesc, moja mama na dzien dzisiejszy potrafi sobie zazartowac z tego :) grunt to sie usmiechac i nie poddawac :) chociaz i byly bardzo ciezkie chwile...

Bakaalia, witaj!

Livastrid, dokładnie - biuro podróży... Plus jest taki, że na przykład teraz jestem wirtualnie na Bali przygotowując podróż poślubną :) Minus - już nie pamiętam kiedy miałam wakacje w lecie, jak człowiek :) A nawet jak już gdzieś się wybierzemy prywatnie poza sezonem, to i tak zawsze znajdzie się jakiś hotel do obejrzenia, jakiś kontrahent chętny na spotkanie etc. :)

Po wczorajszym sukcesie pierogowym aż chce się jeszcze! Dzisiaj zupa kalafiorowa z koperkiem i kukurydza gotowana.

Mazia, Fazerkam gratuluję pierwszych kopniaczków ;-)
Asteria ja już od kilkunastu dni budzę się nad ranem i nie mogę zasnąć. Jakoś robię to na siłę bo nie uśmiecha mi się wstawać przed 5 rano :sorry: A ten program o rodzących kobietach też czasem oglądam. Szok - jak można nie wiedzieć, że się jest w ciąży!! Jeszcze w życiu nie widziałam kobiety w ciąży bez brzuszka a już nie czuć ruchów dziecka - to wogóle masakra !!
Melisa ja nie bardzo mam chęć na przytulanka. Ostatnio było ponad tydzień temu :zawstydzona/y: Biedny ten mój chłop :rofl2:
Fazerkam mi tak śmierdzi cebula, najczęśniej mąż zacznie i zostawia połowę w lodówce. Podczas otwierania tej lodówki aż mi się niedobrze robi. I jak kiedyś uwielbiałąm wszystko co wiśniowe typu: jogurty, serki, dżemy; tak teraz wolę waniliowe :tak: I jakoś pomidory niespecjalne ale nigdy za nimi nie przepadałam.
Alka w DOZie już dawno mam kartę rabatową a teraz wzięłam dla mamy i maleństwa :tak:
Gośka ta "mała piękność" dopiero woła o pomstę do nieba. Nie wyobrażam sobie z małego dziecka robić laleczki. Dla mnie to jest krzywdzenie dziecka :no:
Ona gratulacje :-D
Bakalia witaj :-)
Uwielbiam pierogi ale jeszcze nigdy nie robiłam. Może czas spróbować ...
Pozdrawiam

reklama
bakaalia witaj u nas

ona gratuluje kopniaka

fazerkamm, malutka wspolczuje, moja mama wlasnie dzis uslyszala te sama diagnoze

Pola, calkiem fajna wycieczka;-) wakacjami sie nie przejmuj, kiedys to sobie odbijesz, moje jedyne wakacje jak dotad byly 6 lat temu podczas podrozy poslubej, gratuluje pierogow

Do góry