reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
Ja równiez gratuluję ząbka:)
U mnie jest tragedia grozi nam szpital...Do tego mała jest strasznym alergikiem bo uczula ją dosłownie wszystko i ziemniak i kleik i kaszka i nawet herbatka. Jest na samym mleku a do picia zwykła woda i nic nie da się wprowadzać. Ale alergia jest niczym w porównaniu z tym co się dzieje teraz...

Dziewczyny moj synek na moim mleku spi cala noc od 21 do 5 rano, czasami budzi sie o 4 a czasami o 6 :-) choc nie powiem bo pare razy w nocy budzi sie na smoczek, wiec musze wstawac i dac mu smoka, ale przynajmniej karmienia odpadaja i mozna sie bardziej wyspac :tak: a jak dam mu na noc modyfikowane to spi tak samo :tak:

Wikiriki a co się dzieje ??
TheHague mój mały nie ssie smoka, więc jedynym ukojeniem jest pierś.
Pozdrawiam

Ja od dwóch miesięcy przesypiam całe noce najpierw od 21 do 5 rano, a teraz od 20 do 7 rano mała śpi, no ale na noc dostaje butlę kaszy mannej, pamiętam że jak była na piersi to co 3 godziny była pobudka :-)
Ja za miesiąc wracam do pracy, z dniem dzisiejszy kończy mi się macierzyński, zostają tylko urlopy ... nie wyobrażam zostawić moje maleństwo, fakt że będzie z babcią ... marzę by być z mała ... ale niestety kredyt za mieszkanie robi swoje ... A wy jak dziewczyny bierzecie wychowawcze?

Ostatnia edycja:
Witajcie, kurcze ale się pozmieniało forum od czasu kiedy byłyśmy w ciąży ;D Zazdroszczę przespanych nocy, my na cycku jedziemy plus rozszerzanie diety i mały budzi się 2razy w nocy.. czasem raz to zależy..

Mi właśnie też kończy się wychowawczy i do końca sierpnia mam urlopy a później idę na wychowawczy. pracuję na 3zm.wiem że mogłabym iść tylko na 2zm ale i tak mi nie pasuje. Planuję podjąć jakąś pracę na wychowawczym ale na 1 zm, może coś w domu.

reklama
Ja niestety nie mam wyjścia muszę wracać do pracy ... ehhhh. Czy wasze dzieci też tak się podnoszą, głowa i nózki do góry :) Moja nie daje za wygraną i siłuje się strasznie, czasami aż robi się czerwona ...

Do góry