reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

ja tak samo mogę polecić mydełko odplamiające i Vanish ;)

Witajcie, jak długo tu nie zaglądałam.. za każdym razem jak otwieram BB przypomina mi się ciąża ;D

reklama
Witajcie jestem tutaj nowa. W tym roku stuknie mi 20lat i jestem mamą Wiktorii urodzonej 11stycznia 2012r przez cesarskie cięcie. Wiki była karmiona piersią ale że pokarmu w tej chwili mam bardzo mało to dostaje mleko modyfikowane Nutramigen

A szkoda bo już myślałam że znalazłam fajne forum do dyskusji o dzieciach o rozwijaniu się o nie przespanych nocach itp. :))

Ja mogę popisać z chęcią, codziennie tutaj zaglądam:) Jak widzisz ja w styczniu urodziłam synka- Kacperka:) MOje największe kochane szczęście:) Mogę popisać na każdy temat z Tobą:)

Wygląda na to że moja jest starsza o tydzień. Urodziłaś naturalnie czy CC?

Moja jest jednak młodsza o 4dni. Źle popatrzyłam hehe :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Naturalnie urodziłam:) Opis porodu możesz znaleźć w odpowiednim wątku:) NIe było różowo i do tej pory wspominam to raczej niechętnie. Jedynymi chwilami najcudowniejszymi o których zawsze będę pamiętała z czasu porodu to jak obydwoje z mężem( był razem ze mną) zobaczyliśmy Kacperka pierwszy raz...Malutka kruszyna, taka bezbronna i kochana....coś niesamowitego:) A Ty jak rodziłaś przez cc czy SN?

Do góry