Asteria - działamy od paru dni już, ale jak na razie jedyne co z tego mam (poza niewątpliwą przyjemnością) to późniejszy ból podbrzusza - pewnie szyjka w kość dostaje... :/ Niemniej, nawet jeśli nie sprawdza się jako wywoływacz - to nasza ostatnia okazja, żeby się poprzytulać bez zastanawiania, czy Młody się w trakcie nie obudzi i nie zacznie się domagać uwagi. Więc i tak jesteśmy na plus
Natalia - nic się nie martw. Ja też miałam wrażenie, że młody leży poprzecznie, bo wypychał mi się tak że z prawej strony miałam wypchnięty tyłek, a z lewej, trochę niżej rączkę albo nóżkę. Brzuch wyglądał jak piłka do rugby A jest ułożony łebkiem w dół - widać na USG. Tylko kombinuje mądrala, bo ma mało miejsca
Natalia - nic się nie martw. Ja też miałam wrażenie, że młody leży poprzecznie, bo wypychał mi się tak że z prawej strony miałam wypchnięty tyłek, a z lewej, trochę niżej rączkę albo nóżkę. Brzuch wyglądał jak piłka do rugby A jest ułożony łebkiem w dół - widać na USG. Tylko kombinuje mądrala, bo ma mało miejsca