Asteria
Wdrożona(y)
zaczelam po mlodego chodzic z wózeczkiem a nie autem, jem 5 posiłkow dziennie i chyba na tym sie skonczy moje cos robienie;P (zawyjastkiem etatu mlekomatu)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mam pytanie do naszej naczelnej farmaceutki: o co chodzi z importem równoległym? chcę kupić wkładkę mirena i na Portal Dbam o Zdrowie - www.doz.pl są dwie wersje cenowe , ta tańsza z importu równoległego. Czy można bezpiecznie kupic ta tańszą? Co Ty myslisz na ten temat?
Tak sobie czytam właśnie o domowych sposobach przyspieszenia porodu, i jeden lekarz zalecił luzie oleju rycynowego + łyżka mleka + łyżka kawy i ponoć działa :-) Jest jeszcze masaż sutkow, sprzątanie, napar z liści malin, chodzenie po schodach i seks :-) Ciekawe ile w tym prawdy
Moje roztargnienie mnie dobija. Zapominam czasem slow i to po polsku. Möj R sie pyta czy oby napewno mi to minie po porodzie.....
Pozdrawiam
spoko ja też się często zapominam w tej ciąży i mąż mi cały czas powtarza, że synuś odebrał mamusi rozumek hehexD moja kolezanka stwierdzila ze w ciazy polowe mozgu zjada dzieciaczek tak wiec moze byc problem
mam pytanie do naszej naczelnej farmaceutki: o co chodzi z importem równoległym? chcę kupić wkładkę mirena i na Portal Dbam o Zdrowie - www.doz.pl są dwie wersje cenowe , ta tańsza z importu równoległego. Czy można bezpiecznie kupic ta tańszą? Co Ty myslisz na ten temat?
ponawiam pytanie