mam pytanie! patrząc na to jaka jest pogoda za oknem, pewnie też się dużo nie zmieni za tydzień czy dwa - to mogę maluszka mojego ubrać w : body na długi rękaw, bluza i spodenki (dresik) skarpetki, niedrapki, czapusia, kombinezon, potem włożyć go do śpiworka i w tym przypiąć w foteliku?? Bo właśnie pakowałam rzeczy które P. ma zabrać jak nas będzie odbierał i tu mam dylemat!
reklama
Alice_1
Fanka BB :)
Bakalia pewnie,że wystarczy. Ale mi Maluszek napiera na dół, jakby łapkami tam wiercił.
ja czuje podobnie, tylko mam wrażenie że główkę bardziej pcha na dół! to takie nie wygodne uczucie..Ale mi Maluszek napiera na dół, jakby łapkami tam wiercił.
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Kochane a powiedzcie jak liczy się częstotliwość skurczów ? jak twardnieje brzuch czy jak jest ból i czy podczas skurczu boli tylko brzuch czy ogólnie cały czas?
od poczatku jednego do poczatku drugiego
dorotka blyskawica super tez na to licze
ja dzis caly dzien z mlodym sama. dziekuje chetnie sie polozę. Bylismy jeszcze w galeri i mnie boli na @...
kama1102
Mama Bartka i Nikoli
Alka, mi brzuch ostro twardnieje w ostatnich dniach, ale nic poza tym się nie dzieje.
Fiona, naprawdę tyle stron tu przybywa w zastraszającym tempie, że nie da się tego spamiętać
Strzyga, tych pytań, czy już urodziłyśmy pewnie jeszcze trochę będzie.
Melisa, ale ruch macie w tym szpitalu.
Mami, trzymaj się dzielnie. Wiem, że to ci nie pomoże, ale jestem z Tobą myślami, trzymaj się kochana.
Donia, dlaczego 9 probówek??
Pola, fajnie się czyta o malutkiej, pisz jak najwięcej.
Dorotkę to podziwiam, pół porodu w domu wytrzymała i jeszcze nas informowała i już proszę, dzidzia jest na świecie.:-)
Fiona, naprawdę tyle stron tu przybywa w zastraszającym tempie, że nie da się tego spamiętać
Strzyga, tych pytań, czy już urodziłyśmy pewnie jeszcze trochę będzie.
Melisa, ale ruch macie w tym szpitalu.
Mami, trzymaj się dzielnie. Wiem, że to ci nie pomoże, ale jestem z Tobą myślami, trzymaj się kochana.
Donia, dlaczego 9 probówek??
Pola, fajnie się czyta o malutkiej, pisz jak najwięcej.
Dorotkę to podziwiam, pół porodu w domu wytrzymała i jeszcze nas informowała i już proszę, dzidzia jest na świecie.:-)
Witam :-)
Widzialam dzisiaj Asie (Myszka). Byla po cc i wygladala bardzo dobrze :-) Nawet miala troche Mikolaja przy sobie :-)
Super, ze u Was wszystko dobrze :-) A Dorotka byla bardzo dzielna i jak szybko Jej poszlo :-) Super :-)
Ja ide chrapu :-) Ciesze sie, ze juz jutro bede miec moja kochana Milenke :-)
Pozdrowionka :-)
Widzialam dzisiaj Asie (Myszka). Byla po cc i wygladala bardzo dobrze :-) Nawet miala troche Mikolaja przy sobie :-)
Super, ze u Was wszystko dobrze :-) A Dorotka byla bardzo dzielna i jak szybko Jej poszlo :-) Super :-)
Ja ide chrapu :-) Ciesze sie, ze juz jutro bede miec moja kochana Milenke :-)
Pozdrowionka :-)
niki222
Fanka BB :)
Alka-jak ja Ci zazdroszczę, że idziesz się położyć.Mi się w ogóle spać nie chce.Pewnie znowu koło 2 zasnę. A jak książka??
Melisa -ja też życzę Ci jutro wszystkiego dobrego, trzymam kciuki i daj znać jak tylko będziesz mogła co i jak.I ucałuj Milenkę
Melisa -ja też życzę Ci jutro wszystkiego dobrego, trzymam kciuki i daj znać jak tylko będziesz mogła co i jak.I ucałuj Milenkę
reklama
oceanica:7991092 pisze:Rukola? Fuj placki i czekolada brzmiały lepiej ;>
No wiecie ludzie??
Ja po tym obżarstwie koszmary miałam. Dziś zasypiam z czystym sumieniem