reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

mam pytanie! patrząc na to jaka jest pogoda za oknem, pewnie też się dużo nie zmieni za tydzień czy dwa - to mogę maluszka mojego ubrać w : body na długi rękaw, bluza i spodenki (dresik) skarpetki, niedrapki, czapusia, kombinezon, potem włożyć go do śpiworka i w tym przypiąć w foteliku?? Bo właśnie pakowałam rzeczy które P. ma zabrać jak nas będzie odbierał i tu mam dylemat!

reklama
bakalia off course :) ja ubieram podobnie, tylko jak będzie w kombinezonie to już w żadem śpiworek nie pakuję - przykryję tylko fotelik kocem, a buźkę pieluszka i wystarczy :-)

Kochane a powiedzcie jak liczy się częstotliwość skurczów ? jak twardnieje brzuch czy jak jest ból i czy podczas skurczu boli tylko brzuch czy ogólnie cały czas?

od poczatku jednego do poczatku drugiego

dorotka blyskawica:tak: super tez na to licze
ja dzis caly dzien z mlodym sama. dziekuje chetnie sie polozę. Bylismy jeszcze w galeri i mnie boli na @...

Alka, mi brzuch ostro twardnieje w ostatnich dniach, ale nic poza tym się nie dzieje.
Fiona, naprawdę tyle stron tu przybywa w zastraszającym tempie, że nie da się tego spamiętać:no:
Strzyga, tych pytań, czy już urodziłyśmy pewnie jeszcze trochę będzie.:sorry2:
Melisa, ale ruch macie w tym szpitalu.
Mami, trzymaj się dzielnie. Wiem, że to ci nie pomoże, ale jestem z Tobą myślami, trzymaj się kochana.
Donia, dlaczego 9 probówek??
Pola, fajnie się czyta o malutkiej, pisz jak najwięcej.
Dorotkę to podziwiam, pół porodu w domu wytrzymała i jeszcze nas informowała i już proszę, dzidzia jest na świecie.:-)

ok ja idę się położyć ...
Jakbym nie zdążyła jutro to Melisa powodzenia!!!!!!!!!!! i czekamy na wieści, kiedy będziesz tulić Milenkę :)

Dobranoc mamuśki

Witam :-)

Widzialam dzisiaj Asie (Myszka). Byla po cc i wygladala bardzo dobrze :-) Nawet miala troche Mikolaja przy sobie :-)

Super, ze u Was wszystko dobrze :-) A Dorotka byla bardzo dzielna i jak szybko Jej poszlo :-) Super :-)

Ja ide chrapu :-) Ciesze sie, ze juz jutro bede miec moja kochana Milenke :-)

Pozdrowionka :-)

Alka-jak ja Ci zazdroszczę, że idziesz się położyć.Mi się w ogóle spać nie chce:no:.Pewnie znowu koło 2 zasnę. A jak książka??
Melisa -ja też życzę Ci jutro wszystkiego dobrego, trzymam kciuki i daj znać jak tylko będziesz mogła co i jak.I ucałuj Milenkę:)

reklama
Do góry