reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

No my w domku moja mama nas nawiedziła zobaczyć małą bo w szpitalu nie mogla. ona jest taka mala ze nie mam w co ja ubierac bo wszystko jest zaduze.:D

Wojtuś nie moze sie doczekać az po niego przyjedzie Ł.

Jutro przyjdzie do mnie polozna;)

reklama
Asteria - oj... jak słodko :-) cyknij fotkę i wrzuć na bb.

Gabryś - że jak ? mozzarella z miętową herbatą ??? ale kombinacja :biggrin2: ja jem lody śmietankowe...

asteria - zawsze chcialam miec takie maluskie dziecko :zawstydzona/y:

Kasia - tak wlasnie :-) i teraz do tego jeszcze mandarynki :-D boze, nienawidze sie nudzicc bo wtedy jem jem i jem :angry:

Kaśka:p koło miałam dziś:p:p i teraz ledwo żywa jestem:p brzuch mi od siedzenia na uczelni dziś tak twardniał, że szok...ale jeszcze jutro (lajtowy dzień poza siedzenie od 10 do 16) i święta...potem pokazać się muszę 3 i 4 stycznia, 9-17 stycznia, a od 18 już sesja (chociaż część egzaminów mam wcześniej...)

Duśka;) 3mam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie!!...wiem jak to jest po części, bo sama miałam do czynienia z zaginięciem osób bliskich...wypoczywaj ile możesz!! i pamiętaj, że niezależnie od tego gdzie jest Twój mąż na pewno kocha Ciebie i okruszka!:) jak będzie coś wiadomo to daj znać!!

Asteria!! gratulacje z powrotu do domu:):) jak się czujecie? jak młody zareagował na siostrę?

a ja jestem wkurzona znów na maksa...te laski z góry mają imprezę...ZNÓW...ja rano mam uczelnię...P. to samo...mają czas do 23, a później idę do góry z awanturą...ani razu nie zwracałam im uwagi, ale już przeginają...dobrze, że Hanka niedługo się urodzi, bo w jakiś sposób im się odpłacimy...:p

Ostatnia edycja:
anastazja - idz idz, wygarnij im co myslisz, niech wiedzą, bo moze nawet sobie sprawy nie zdają, ze ktoś poza nimi musi wstac jutro. :tak:

malutkans - spoko, ja sie z tobą podziele, mam jeszcze siatke mandarynek :-)

mi mała sie wlasnie zaczela wyginacc w brzuchu i nijak nie chce sie uspokoić. zadzwonil A. to przylozylam tel do brzuszka a on mowil ' Amelia, badz grzecznam, spij sobie ladnie, bo mamusie boli jak sie bardzo wiercisz' :D, ale to tez na nic :-:)-D

reklama
Gabryś...mi Hanka takie wygibasy urządza, że cały brzuch mi skacze..a co do tych dziewczyn to one wiedzą, że u nas słychać wszystko, bo były o tym grzecznie poinformowane przez P...ale nic sobie z tego nie robią...my nie z tych co lubią zwracać uwagę, no, ale kurde...są jakieś granice...za 8 minut idę...

Do góry