reklama
A ja mogę i spodziewam się wypakować przed nowym rokiem, akurat po świętach, wątpię, żeby mój mały czekał do 17 stycznia.
Chociaż usłyszałam raz ciekawostkę, że pierwsze dziecko i do tego chłopaki nie spieszą się tak szybko na nasz świat.
Moje dwie koleżanki urodziły chłopaków, pierwsze ciąże: jedna w 37 TC, druga dzień przed terminem
ewelina26k
Fanka BB :)
Mia mój ukochany też jest z 10 grudnia:-)
z 10 grudnia to tak jak ja:-)
u mnie mój brat urodził się "przed czasem" był zakwalifikowany jako wcześniak (bodajże 37tydzień), ale to było 18lat temu, a ciocia P. opowiadała że ona z 3 chłopakiem miała problem (dziś ma 11 lat), bo termin minął a ona 17dni po terminie w końcu zadzwoniła do lekarza i kazali jej jechać na IP i tam po kroplówce zaczęła rodzić ;D
Ach te strzelcemy już też jesteśmy tyle lat razem, że w końcu pomysły się kończą...ja może jednak kupię płyty queen i może też pomyślę nad zrobieniem torta tylko boję się że może nie wyjść, bo u mnie różnie ze zdolnościami w kuchni;-)Mia mój ukochany też jest z 10 grudnia:-)
I ja mu obiecałam, że zrobię tort, pizze jakieś pyszności i zaprosimy jego znajomych na drinkowanie;-) Taki prezent ode mnie;-) Bo ja już od lat nie mam pojęcia co kupować. A w tym roku obiecaliśmy sobie prezentów nie robić tylko jakiś dla bobasa:-)
http://www.suwaczki.com/
http://www.suwaczki.com/
Alka właśnie przez to mam obawy, co do tej książki czy czasem ja jej prędzej nie przeczytam
ewelina26k
Teraz też znalazłam taki poradnik
JA, TATA! - IDEALNY PREZENT DLA TATY (1959476257) - Aukcje internetowe Allegro
co myślicie?
fajna ale mój maż to tak nie przepada za książkami a szkoda
ewelina26k
Donia ale wielkoludek z Twojego dzidziusia
donia 1980
ja już właśnie przegadałam sprawę z moim, bo dziś się ładnie spisał
ale ja nie wiem o co im chodzi z tym marnotrawieniem czasu na jakieś głupie pogaduchy
ale ja nie wiem o co im chodzi z tym marnotrawieniem czasu na jakieś głupie pogaduchy
reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
ja mojemu kupie zaproszenie na masaz
Donia ale klocuszek ))
Donia ale klocuszek ))