reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Mia mój ukochany też jest z 10 grudnia:-)
I ja mu obiecałam, że zrobię tort, pizze jakieś pyszności i zaprosimy jego znajomych na drinkowanie;-) Taki prezent ode mnie;-) Bo ja już od lat nie mam pojęcia co kupować. A w tym roku obiecaliśmy sobie prezentów nie robić tylko jakiś dla bobasa:-)

reklama
A ja mogę i spodziewam się wypakować przed nowym rokiem, akurat po świętach, wątpię, żeby mój mały czekał do 17 stycznia.
Chociaż usłyszałam raz ciekawostkę, że pierwsze dziecko i do tego chłopaki nie spieszą się tak szybko na nasz świat.

Moje dwie koleżanki urodziły chłopaków, pierwsze ciąże: jedna w 37 TC, druga dzień przed terminem :)

u mnie mój brat urodził się "przed czasem" był zakwalifikowany jako wcześniak (bodajże 37tydzień), ale to było 18lat temu, a ciocia P. opowiadała że ona z 3 chłopakiem miała problem (dziś ma 11 lat), bo termin minął a ona 17dni po terminie w końcu zadzwoniła do lekarza i kazali jej jechać na IP i tam po kroplówce zaczęła rodzić ;D

Mia mój ukochany też jest z 10 grudnia:-)
I ja mu obiecałam, że zrobię tort, pizze jakieś pyszności i zaprosimy jego znajomych na drinkowanie;-) Taki prezent ode mnie;-) Bo ja już od lat nie mam pojęcia co kupować. A w tym roku obiecaliśmy sobie prezentów nie robić tylko jakiś dla bobasa:-)
http://www.suwaczki.com/
http://www.suwaczki.com/
Ach te strzelce:-pmy już też jesteśmy tyle lat razem, że w końcu pomysły się kończą...ja może jednak kupię płyty queen i może też pomyślę nad zrobieniem torta tylko boję się że może nie wyjść, bo u mnie różnie ze zdolnościami w kuchni;-)

Alka właśnie przez to mam obawy, co do tej książki czy czasem ja jej prędzej nie przeczytam:-D

ja już właśnie przegadałam sprawę z moim, bo dziś się ładnie spisał
ale ja nie wiem o co im chodzi z tym marnotrawieniem czasu na jakieś głupie pogaduchy :no:

reklama
Do góry