reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

MIA super - mój M. też ma urodziny w grudniu - 22.12 ale w tym roku wykpię się jednym prezentem (też nie wiem co to ma być) - musi zrozumieć, że teraz to już zawsze Franuś będzie ważniejszy :-D
Mój ma urodziny 10.12, może też kupię jeden??ale co??
No i oczywiście musi wiedzieć, że mamy inne wydatki - na Jasia, więc przesadzać z kosztem nie zamierzam;-)
Ewelinka kupiłabym grę, ale mamy laptopa i to nie najnowszego i wiem, że gry tutaj cięzko chodzą:-(
A co do klocków czy innych zabawek to też zauważyłam, że już się rozglądał niby dla synka;), ale ja już wiem, że taką np. kolejką to by się sam już pobawił:-)

reklama
hej dziewczyny, ja dziś byłam na USG w 31 tc. I mój mały kluseczek waży 2200g, leży sobie główką w dół, jest książkowa i władowała sobie całą rękę do buzi :), a w środę mamy USG 4D, będziemy podglądać naszą ślicznotę :-)
uff jeszcze tylko dwa dni do roboty, ale będzie mi się tęskniło za moimi dziewczynami. Tak w ogóle to przewiduję mega dół na styczeń, będę sama w obcym państwie, bez przyjaciół ale za to ociężała i obolała. Oby mała nie kazała długo na siebie czekać po terminie.
Aha, a termin przesunął mi się na 18 I z 27 I, ale i tak chyba lepiej trzymać się terminu z USG w 12tc.

A co do prezentów to ja mojemu A. kupiłam portfel porządny i płytę
ale ja z nim nigdy nie mam problemów z prezentem bo On wszystko lubi :), miałam jeszcze w zamiarze kamerę, albo złoty łańcuszek

A co wychodzenia do kolegów, to też mieliśmy małe spięcie, przyjechał teraz na tydzień i mamy mnóstwo pakowania, a On sobie spotkania zaplnował prawie na każdy dzień. Eh, wkurzyłam się bo nie lubię jak traktuje dom jak hotel, a On się tłumaczy, że zabiera mnie ze sobą a znajomych nie będzie widział bardzo długo więc chce ponadrabiać. Niby racja, ale ja mam nerwa :)

Donia - postaw na jakis kompromis, bo kurde to jest glupie bysmy my nosily maluchy, przezywaly wszystko razy dwa, i siedzialy przed tv czekajac na ich powrot ze spotkan z kolegami.. Majac nadzieje, ze nie pija itepe. A ja jem kolejna paczke mandarynek, ogladam serial, nastawilam pranie.. A. Wraca kolo jedenastej...

O rany, w radio leci właśnie YMCA, a brzuch mi chodzi jak nigdy. Ależ to śmiesznie wygląda, jakby Pola tańczyła sobie do tej muzyczki :D

Co do prezentów, to na Mikołaja (a co - umówiliśmy się już dawno, że tak mało jest okazji do niespodzianek, że będziemy sobie robić prezenty drobne 06.12) planuję kupić biografię Jobsa, do której M. się od tygodni ślini...i z pewnością rozczarowałby się gdyby dostał co innego. Też mi niespodzianka, co? :D
A pod choinkę jakiś gadżet do joggingu (tak już z 2-3 miesiące M. biega regularnie kilka razy w tygodniu), tylko jeszcze nie wiem, czy coś z porządnego ubrania sportowego, czy może jakiś zegarek do biegania mierzący tętno, prędkość, dystans etc. Ta druga opcja trochę drogawa... :/ ale mój M. to typowy zadaniowiec i wiem ile frajdy by mu sprawiało mierzenie ile przebiegł i w jakim tempie, porównywanie wyników z kolejnych treningów.... Muszę jeszcze chwilę to potrawić...

Mia, ja mam to: http://allegro.pl/tanio-szybko-queen-3cd-the-platinum-great-hits-i1939106667.html
Płytki są naprawdę super!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry