reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Alka - to tak jak ja sobie wymyśliłam, że Remik się urodzi 10 stycznia :p Chociaż ostatnio jestem jakoś mniej rygorystyczna i trzymam się zasady "Byle do pierwszego" :p

A lekarz w szpitalu "zaprosił" mnie na poród w Wigilię Bożego Narodzenia...

Czy dobrze czytam? Wasz synek bedzie miał tak samo na imie tak jak nasz?

reklama
Pola Próbowałam mojego wariata namówić na ogrzewanie zatok, ale on niecierpliwy i twierdzi, że to nic nie da:wściekła/y: Chyba zastosuję mu tą cebule posiekaną:-) A ogrzewacz na ręce ciekawy, chyba zamiast bawić się w gotowanie ziemniaków czy woreczki to takie coś mu kupię.

Justys - kiedy A. chce wyjsc do kolegow czasem, zawsze mnie pyta, czy mam cos przeciwko itepe i oczywiscie mam, ale nie mowie mu o tym, bo bym wyszla na idiotke skoro nigdy nie dal mi powodu a ja siedze i mysle co robi, z kim gada, kogo spotka. Ale po tym ostatnim wypadzie mam argument przeciwko, zreszta on tez wie ze zawalil i nigdzie sie nie wybiera juz hehe a ja wlasnie wrocilam do domu, i chyba przecenilam wlasne sily.. Kupilam ksiazke dla tatusiow, i to swietnie napisana, zartobliwie, lekko sie czyta, no i kupilam sobie jakies picie i pare drobiazgow, a ze uciekla mi taksowka wiec poszlam na nogach.. Rany.. Zadyszka, ciezar, ucik w brzuchu, pod, twardnienie.. Po schodach to myslalam, ze nie wyjde.. Uh.

Alka - to tak jak ja sobie wymyśliłam, że Remik się urodzi 10 stycznia :p Chociaż ostatnio jestem jakoś mniej rygorystyczna i trzymam się zasady "Byle do pierwszego" :p

A lekarz w szpitalu "zaprosił" mnie na poród w Wigilię Bożego Narodzenia...
Ty weź go nie słuchaj - Wigilia, święta i Sylwester to ostatni czas beztroskiego objadania się wszystkim - jak będziemy karmić będzie gorzej, więc poczekaj do stycznia :)

anielkaa ja w opowieści z porodówki w ogóle nie zaglądam - za bardzo się boję co mogę tam przeczytać :-D

mam dylemat w związku z prezentem do mojego M., a że ma urodziny w grudniu i święta to musze pomysleć o dwóch prezentach:confused2:Co Wy macie w planach kupić, a może już kupiłyście i będę miała gotowca;-)?

MIA super - mój M. też ma urodziny w grudniu - 22.12 ale w tym roku wykpię się jednym prezentem (też nie wiem co to ma być) - musi zrozumieć, że teraz to już zawsze Franuś będzie ważniejszy :-D

reklama
ja emkowi kupuję grę na komputer (pewnie i tak nie będzie miał czasu grać);-)albo lego duży zestaw widzę jak w sklepie ogląda i planuje kiedy już Synkowi kupi:-D

Do góry