reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

My z mężem stwierdziliśmy, że zamiast kupować sobie prezenty nawzajem to kupimy jeden dla naszego smyka. tzn aparat aby mieć super pamiątki zdj brzdaca;)

reklama
mojemu też marzy się x box 360 argument, ze dla dziecka też są fajne gry ruchowe:-D ale troszkę drogie to jest, mam plan składac kaskę do maja i na urodziny mu kupić

Laski, ja dzis kupilam sobie specjalny cilit bang do lazienki i postanowilam umyc kabine prysznicowa. Weszlam do srodka, zamknelam i myje myje i po chwili zaczelo mnie dlawic w gardle, szczypac, dziwnie mi sie oddycha, wystraszylam sie i wyszlam, czytam na opakowaniu zeby nie trzymac tego na powierzchni do mycia dluzej niz 4min, bo wtedy wlasnie takie efekty.. Szybko splukalam, ale wystraszylam sie.. ;/A. Wlasnie dzwonil ze bedzie kolo 1.. Super. Czyli w pracy dzis jest 24h.. Ale ucieszony, mowil ze chce do mnie juz, ze mnie kocha, ze jak wroci mimo poznej pory moze bysmy sie cos poprzytulali haha :)

Marciaa oj klocuszek, żebyś wiedziała :) a dkzuje jak tatus jest obok, że ho ho. W niedzielę to kopniaczkami wygoniła Go z łózka, żeby śniadanie zrobił, od razu widać, że córeczka jest za mamusią :-)

Cześć dziewczyny! Wieki mnie nie było;-)
Dołączam się do grona mam z twardniejącymi brzuszkami- skończyłĸo się ostatecznie na patologii ciąży:-( Uciekłam z tamtąd prawie na włąsne życzenie bo skurcze co prawda takie 20 a nawet 30 % ale to jeszcze nie te porodowe a szyjka ładna 3,4cm więc hoho;-) Doszłam do wniosku że mniej się będę stresować w domku i pozwolili mi wyjść. Na odchodne usłyszałąm że "mam zmienić tryb życia"....;-) Chyba na leżący
Maluch dalej świeci jajkami i ma 1830g ale łożysko już 3 stopnia więc nie zapowiada się donoszenie do końca stycznia
To tyle u mnie i brzuszka;-)
Alka- ja z córą powiedziałam że urodzę 28 grudnia i urodziłam- termin miałam na 19 ale jak tylko dowiedziałam się o ciąży to powiedziałąm że będzie prezent na imieniny pradziadka. Więc może coś w tym jest:tak:
Donia- dasz radę, to będą już ostatnie chwile przed porodem więc prasowanie i ukłądanie tych maleńkich ubranek pozwoli Ci zapomnieć że znajomi są daleko. A kiedy wracacie? Śliczna waga maluszka
Gabryś- nie szalej z tymi spacerkami, nunu:tak:
Pola- taki zegarek to super prezent- mojemu chciałam kiedyś kupić bo jego już dogorywa ale nie umiałam się zdecydować

Dziewczyny- byłam ostatnio w Tesco i mają cudne szlafroczki. Co prawda drogie ale boskie po prostu. My naszej królewnie chcemy na gwiazdkę kupić bo cała stertę zabawek już kupili dziadkwie. A te szlafroczki zarówno dla dzieci jak i dla dorosłych wg mnie są cudne. Taaaakie mięciutkie- wiadomo nie wszystkie ale kilka perełek było.

lajtway hmmm zobaczymy czy Franio wytrzyma w brzuszku do 2 lutego ...

Ja póki co nie wiem o co Wam chodzi z tymi twardniejącymi brzuszkami i przyznam szczerze, że wcale nie chcę wiedzieć :-D

Prezenty, prezenty...
- Przyjechał Szymonkowy dźwig (taki żuraw budowlany)
- Dla Mężulka - aktówka (stary chłop a na rozmowy z kontrahentami z lata jak student z plecaczkiem) nic nie potrzebował a jak mu pokazałam fotkę to się oczka zaświeciły
- A ja mam takie zachcianki:
1. taka bluza Pentelka BLUZA, POLAR M różne kolory! Rewelacja !! (1959316692) - Aukcje internetowe Allegro - mężuś obiecał
2. biografię ks. Twardowskiego
3. biografię Kapuścińskiego (tą kontrowersyjną)
4. jeszcze jedną koszulkę do karmienia
tylko muszę pomyśleć kogo o co poprosić...

no i jeszcze mama, teściowa, tato, teść i nasi bracia...

reklama
Ale sie ciesze T naprawil zmywarke wiec kasa zaoszczedzona:-):-):-)
´my nie robimy sobie prezetow zawsze jak cos to kupujemy jeden wspolny dla nas.
ja w tym tyg mam do latania T ma jutro urodziny i w sobote szykuje sie impreza....wiec trzeba zakupy porobic.

Do góry