reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2009

reklama
ja mam pytanie o ten rutinoscorbin:
czy wy wszystkie go jecie za przyzwoleniem / poleceniem ginekologa czy może same z siebie stosujecie jako profilaktykę ? jeśli tak to w jakich dawkach ?

przed ciążą dość systematycznie łykałam rutinoscorbin - głównie z racji bardzo kruchych naczynek, potem zaprzestałam i już widzę jak pękają:-( ze zdwojoną siłą.

Gemini i Marylion gratuluję studnióweczek.
Ja też dziś oblewam studniówkę :-) własnie obwieściłam tę wiadamość mojemu m. który bidulek dzielnie walczy z myciem podłogi :tak: i wiecie co oznajmił:
"kochanie w takim razie musimy to oblać" uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu czy to oznacza że może mam na co liczyć wieczorkiem????? :-D:-D:-D

A mi ostatnio mój boski mężczyzna powiedział przy okazji mojego marudzenia o to ze sie juz taka wielka zrobilam, że kilogram przytyłam a już panikuję hehe wiec przynajmniej wiem ze on widzi to inaczej - widzi tylko 1kg a to juz 10kg :szok: no ale co zrobić w końcu mam dwa razy tyle w brzuchu co Wy :-)
ja juz mam 8kg i tylko jedno dziecie,takze nie jest tak zle u ciebie!!!!!

Ostatnia edycja:
Gemini, Anik, ja też mam dziś studniówkę :tak::-D. Ciekawe, czy urodzimy dokładnie w terminie :sorry2::-p. Ja bym wolała styczeń, bo w grudniu to bym miała między nacią tylko rok różnicy, a chciałabym dwa :tak:.

A na suwaczku z bejbej mam 101 dni :sorry2::baffled::dry:, a jutro od razu mi wyskoczy 99 :baffled:, coś się chrzani ten suwak :shocked2:, ale na tym, co Kluliczek robiła mam 100 dni :tak:.

Ja dzisiaj bylam z mezusiem na Krzemionkach- kopalnia krzemienia sprzed wielu,wielu lat, dokladnie nie wiem ;-) Podobno jest ona starsza od piramid :-D Z mojego miasta to cos kolo 8 km drogi, a ja nigdy tam nie bylam!!! Wstyd :-D

reklama
Do góry