reklama
marylion74
Zadomowiona(y)
Hej kobietki, ja też mam dziś studniówkę, jak Natalie
Odpukać na razie nie choruję, ale super, że tyle o tym piszecie w razie czego się przyda.
Odpukać na razie nie choruję, ale super, że tyle o tym piszecie w razie czego się przyda.
gemini_bb
Zadomowiona(y)
To teraz na nas kolej - dziś studniówka!
aga_q
TRZYNASTEGO :)
ja mam pytanie o ten rutinoscorbin:
czy wy wszystkie go jecie za przyzwoleniem / poleceniem ginekologa czy może same z siebie stosujecie jako profilaktykę ? jeśli tak to w jakich dawkach ?
przed ciążą dość systematycznie łykałam rutinoscorbin - głównie z racji bardzo kruchych naczynek, potem zaprzestałam i już widzę jak pękają:-( ze zdwojoną siłą.
czy wy wszystkie go jecie za przyzwoleniem / poleceniem ginekologa czy może same z siebie stosujecie jako profilaktykę ? jeśli tak to w jakich dawkach ?
przed ciążą dość systematycznie łykałam rutinoscorbin - głównie z racji bardzo kruchych naczynek, potem zaprzestałam i już widzę jak pękają:-( ze zdwojoną siłą.
Gemini i Marylion gratuluję studnióweczek.
Ja też dziś oblewam studniówkę :-) własnie obwieściłam tę wiadamość mojemu m. który bidulek dzielnie walczy z myciem podłogi i wiecie co oznajmił:
"kochanie w takim razie musimy to oblać" uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu czy to oznacza że może mam na co liczyć wieczorkiem?????
Ja też dziś oblewam studniówkę :-) własnie obwieściłam tę wiadamość mojemu m. który bidulek dzielnie walczy z myciem podłogi i wiecie co oznajmił:
"kochanie w takim razie musimy to oblać" uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu czy to oznacza że może mam na co liczyć wieczorkiem?????
ania.falko
Entuzjast(k)a
ja juz mam 8kg i tylko jedno dziecie,takze nie jest tak zle u ciebie!!!!!A mi ostatnio mój boski mężczyzna powiedział przy okazji mojego marudzenia o to ze sie juz taka wielka zrobilam, że kilogram przytyłam a już panikuję hehe wiec przynajmniej wiem ze on widzi to inaczej - widzi tylko 1kg a to juz 10kg no ale co zrobić w końcu mam dwa razy tyle w brzuchu co Wy :-)
Ostatnia edycja:
ania.falko
Entuzjast(k)a
Anik nie nastawiaj sie jeszcze bo do wieczora daleko.....:-)moj mi tez obiecuje..obiecanki cacanki....
pysia25
Mama Natalii i Mateuszka
Gemini, Anik, ja też mam dziś studniówkę . Ciekawe, czy urodzimy dokładnie w terminie . Ja bym wolała styczeń, bo w grudniu to bym miała między nacią tylko rok różnicy, a chciałabym dwa .
A na suwaczku z bejbej mam 101 dni , a jutro od razu mi wyskoczy 99 , coś się chrzani ten suwak , ale na tym, co Kluliczek robiła mam 100 dni .
A na suwaczku z bejbej mam 101 dni , a jutro od razu mi wyskoczy 99 , coś się chrzani ten suwak , ale na tym, co Kluliczek robiła mam 100 dni .
Ja dzisiaj bylam z mezusiem na Krzemionkach- kopalnia krzemienia sprzed wielu,wielu lat, dokladnie nie wiem ;-) Podobno jest ona starsza od piramid Z mojego miasta to cos kolo 8 km drogi, a ja nigdy tam nie bylam!!! Wstyd
reklama
marylion74
Zadomowiona(y)
Gratuluję studnióweczek, a tymi suwaczkami to fakt, jakieś pochrzanione są