reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2009

troszkę zaległości mi sie porobiło :sorry2: nie byłam na forum przez weekend, bo sie przeprowadzałam z krakowa do buska - przyjechała te z mama żeby wysprzątać mieszkanko dla brata mojego, bo teraz On zaczyna żywot studenta :tak: jakoś mi tak dziwnie, taki mój mały braciszek wyjeżdża już na studia.... normalnie się martwię o Niego, a co to będzie przy moich własnych dzieciach :dry: strach sie bać ;-)

normalnie Kluliczku Ciebie wszystko sie czepia :-( strasznie mi Cię szkoda! pisałaś o bólach paznokciowych, teraz zębowych - ani jednego ani drugiego nie zaznałam - strasznie współczuję :-( co do zębów, to ja naprawdę nie mam na co narzekać, mam strasznie mocne zęby, nawet że mi się nie psują - mam po dziadku, który dziś mając 87 lat ma jeszcze swoje zęby!! :tak: mój tato też ma takie mocne, az do tego stopnia, że jak kiedyś trzeba było jednego wyrwać to dentystka nie dała rady i musiał iść do drugiego - tak Go wy męczyli, że teraz wszystkie zęby sprawdza i leczy na zaś żeby nie trzeba było wyrywać :tak:

Celinka - szybko Ci zleci, zobaczysz, ja ponad dwa tygodnie przesiedziałam w Krakowie sama i muszę powiedzieć, że myślałam, że będę tam ryczeć co wieczór, ale jakoś szybko mi to zleciało - Tobie też pewnie szybko zleci ;-)

wstretnamalpa - ja za dwa tygodnie mam wesele - ciekawa jestem jak to będzie tym razem, bo na ostatnim weselu tak sobie było, też nikogo praktycznie nie znaliśmy :dry:

reklama
Ja po wizycie, i na szczęście wszystko Ok! a Dzidziusiowi tak ślicznie serduszko biło :-)
dostałam skierowanie na badania...mocz i glukoza...mam nadzieję że nie będzie tak źle :-)
następne wizyta 20tego...i może Maleństwo pokaże co tam ma między nóżkami ;-)

celinka83 aj też non stop sama jestem bo mój mężuś akurat ma prace w zakopanym więc to daleko od domku i nie ma Go cały tydzień tylko an sob i ndz. przyjeżdża...ale zobaczysz szybciutko Ci to minie...nim się obejrzysz a będzie 6 :tak:

Mój niby pracuje w tym samym miescie gdzie mieszkamy, ale też ciągle go nie ma bo pracuje po 12h!!! Ale chociaż w nocy go mam i popsytulać się można!!! Niestety embargo na sex obowiązuje jeszcze, więc dużo z tego przytulania nie ma!!!
A i jeszcze jedno, strasznym stał sie nerwusem - brak sexu!!! A ja mu czasem ględzę ,że na siłownie za często chodzi, kurcze- muszę go teraz bardziej namawiać, żeby chodził, bo inaczej źle będzie!!!!
Za tydzień mam Usg, może bedzie ok i seksik powróci!!!!

Ja chyba dzisiaj zapoluję na mojego tatuśka-on także ostatnio jakiś przewrażliwiony się zrobił i kazał mi przynieść zaświadczenie od lekarza ,że możemy się seksić:-p- i tak mu nie odpuszcze, przecież jakieś obowiązki musi facet mieć!!!!!!!!!!!!!!:-):tak:
tt2004553fltt.gif

dev010prs__.png

Celinka nie martw się masz forum więc mozesz się więcej udzielać :-) nie zdążysz zatęsknić i znów będziecie razem :sorry2: - trzymaj się i nie dołuj będzie ok :tak:

dziewczyny a ja szukałam czegoś do ubrania na wesele w weekend - i załamałam się , jestem taka klucha, że we wszystkim wyglądam jak mała kierda.
Mamjakty też za 2 tyg. będę na weselu :-) i to niedaleko twoich stron bo w Rytrze ;-)
Wstrętnamałpo a Ty w czym byłaś na weselu? :confused: kurcze bo ja to już w nic się nie mieszczę :zawstydzona/y:

Ja tez ide na wesele za 2 tyg ale na szczescie wchodze w swoją sukienke, ktora ma bardzo rozciągliwy material :-p i nawet nie wygladam w niej tak zle mimo mojej 2 w brzuchu, jedyny jej minus to to ze jest na naramkach wiec kupuje sobie na Allegro same rękawki i bedzie dobrze :-) no i butów nie mam i szukam i myslałam, że mi może stopy spuchły czy coś a tu zakładam ostatnio w sklepie nr 37 i za duże hehe a mniejszych nie bylo :-(

Ja idę na wesele 18.10 i na dzień dzisiejszy nie mam pojęcia, jak będę wtedy wyglądać. Na razie boję się cokolwiek kupować, bo chyba największy skok brzuszka jeszcze przede mną... W swoich przedciążowych zapasach też nie mam żadnej kiecki z podwyższonym stanem, więc czekają mnie zakupy :/

reklama
Ja tez po wizycie...wszystko ok pomimo tego ,ze mam nisko lozysko...troche sie podnioslo,ale to jeszcze nie to,takze za miesiac jak sie nie podniesie to bedzie cesarka:tak:no ale nic,z dzidzia wszystko ok,ma taka sliczna buzke juz mi sie wydaje,ze jest do mnie podobny:-D

Do góry