reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2009

reklama
ja mam pytanie o ten rutinoscorbin:
czy wy wszystkie go jecie za przyzwoleniem / poleceniem ginekologa czy może same z siebie stosujecie jako profilaktykę ? jeśli tak to w jakich dawkach ?

przed ciążą dość systematycznie łykałam rutinoscorbin - głównie z racji bardzo kruchych naczynek, potem zaprzestałam i już widzę jak pękają:-( ze zdwojoną siłą.

Gemini i Marylion gratuluję studnióweczek.
Ja też dziś oblewam studniówkę :-) własnie obwieściłam tę wiadamość mojemu m. który bidulek dzielnie walczy z myciem podłogi :tak: i wiecie co oznajmił:
"kochanie w takim razie musimy to oblać" uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu czy to oznacza że może mam na co liczyć wieczorkiem????? :-D:-D:-D

A mi ostatnio mój boski mężczyzna powiedział przy okazji mojego marudzenia o to ze sie juz taka wielka zrobilam, że kilogram przytyłam a już panikuję hehe wiec przynajmniej wiem ze on widzi to inaczej - widzi tylko 1kg a to juz 10kg :szok: no ale co zrobić w końcu mam dwa razy tyle w brzuchu co Wy :-)
ja juz mam 8kg i tylko jedno dziecie,takze nie jest tak zle u ciebie!!!!!

Ostatnia edycja:
Gemini, Anik, ja też mam dziś studniówkę :tak::-D. Ciekawe, czy urodzimy dokładnie w terminie :sorry2::-p. Ja bym wolała styczeń, bo w grudniu to bym miała między nacią tylko rok różnicy, a chciałabym dwa :tak:.

A na suwaczku z bejbej mam 101 dni :sorry2::baffled::dry:, a jutro od razu mi wyskoczy 99 :baffled:, coś się chrzani ten suwak :shocked2:, ale na tym, co Kluliczek robiła mam 100 dni :tak:.

Ja dzisiaj bylam z mezusiem na Krzemionkach- kopalnia krzemienia sprzed wielu,wielu lat, dokladnie nie wiem ;-) Podobno jest ona starsza od piramid :-D Z mojego miasta to cos kolo 8 km drogi, a ja nigdy tam nie bylam!!! Wstyd :-D

reklama
Do góry