Witam styczniowe przyszłe mamy :-) Ja raczej udzielam się na forum luty 2009, ale nie wiem czy nie powinnam też do Was dołączyć. Z usg wynika, że mam rodzić 31 stycznia - na dodatek w dniu urodzin mojego męża Wiem, że jeszcze za wcześnie na decydujące ustalenie terminu, że wszystko może jeszcze kilka razy się zmienić, ale... styczeń też mi się podoba! Więc tak czy siak, zaglądać czasem tutaj też mogę.
reklama
Weroniczka
Klub grudniówek'07
Cześć dziewczynki.
Ja dziś na 16.30 do lekarza idę. Denerwuję się okropnie bo to moja pierwsza wizyta w tej ciąży.
A co do wakacji to my jedziemy nad morze ( do Gdańska Sobieszewa) Rok temu też tam byliśmy i ja i moja ciąża świetnie to znieśliśmy Już nie mogę się doczekać wyjazdu a to dopiero w połowie sierpnia
Ja dziś na 16.30 do lekarza idę. Denerwuję się okropnie bo to moja pierwsza wizyta w tej ciąży.
A co do wakacji to my jedziemy nad morze ( do Gdańska Sobieszewa) Rok temu też tam byliśmy i ja i moja ciąża świetnie to znieśliśmy Już nie mogę się doczekać wyjazdu a to dopiero w połowie sierpnia
marylion74
Zadomowiona(y)
My pojedziemy na mazurki na tydzień, może troszkę dłużej. Trzeba odpocząć!!!
CO do wakacji, to w maju bylismy w gorach. Moj mezus ostatnio wpadl na pomysl, zebysmy w pazdzierniku( po sezonie) pojechali do Hiszpanii. Kocham Hiszpanie i wszystko, co z nia zwiazane. Zawsze chcialam tam jechac, ale ciagle to przekladamy. Jesli uda nam sie wygospodarowac troche kaski, to na pewno pojedziemy.
Emcia
Marcowa Mama '06
Wiekszosc bierze do 34 tygodnia, wiem bo latalam w 34 jak bylam z ella w ciazy. Potrzebny byl tylko list od lekarza. No i oczywiscie nie jakies dalekie loty, tylko takie 2-3 godziny. Moj lekarz kazal zalozyc takie specjalne podkolanowki, pic duzo wody i pochodzic chwilke co jakis czas. Wszystko bylo ok.
Juz za dwa tygodnie lecimy z Ella do Polski i juz nie moge sie doczekac!!!!:-):-) Na cale 5 tygodni! Maz tez przyleci w polowie pobytu na 2 tygodnie:-):-). Stesknilam sie za moimi kochanymi mazurami
Juz za dwa tygodnie lecimy z Ella do Polski i juz nie moge sie doczekac!!!!:-):-) Na cale 5 tygodni! Maz tez przyleci w polowie pobytu na 2 tygodnie:-):-). Stesknilam sie za moimi kochanymi mazurami
Weroniczka
Klub grudniówek'07
A ja już po wizycie. Z dzidzią wszystko dobrze ale szyjka macicy rozwalona i muszę bardzo uważać i nic nie dzwigać. Łatwo powiedzieć skoro muszę codziennie Tadeuszka znieć i wnieść na drugie piętro Dobrz, że chociaż wózka nie muszę dźwigać. Oprócz tego pokłóciłam się z moją ginką bo znając długośc kolejek na usg na NFZ zapisałam się już wcześniej i dziś poprosiłam o skierowanie. A ona na to, że nie bo najpierw muszę zrobić badania krwi i moczu. Jak jej powiedziałam, że wtedy będzie już dawno po 12 tyg. to się wkurzyła i powiedziała, że nie wolno tak robić że się rejestrować bez wystawionego skierowania i z wielką łaską mi je wystawiła. Dodam, że przy porzedniej ciąży też tak było i w związku z tym przepadło mi pierwsze usg i miałam robione dopiero w 23 tyg. ciąży.
yssaya
Mama Aniołka,,,
Ja też po wizycie. Brak tętna, wczoraj moje dziecko obumarło. nie wiadomo dlaczego. Jutro jadę do szpitala. Miło się dziewczyny z Wami rozmawiało, raczej nie będę przebywała już na forum, może wróce jak będę w następnej ciąży... Życzę Wam powodzenia, mnie się niestety nie udało...
Kluliczek
Babka z laską
yssaya tak mi strasznie przykro :-(
reklama
Weroniczka
Klub grudniówek'07
yssaya nie wiem co Ci napisać. Smutno mi:--(