reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2009

reklama
a mi sie snila dzidzia, ze urodzilam i karmilam piersią. było to tak realistyczne ze jak sie obudzilam to sie zastanawialam czy mam juz dzidzie przy sobie czy jeszcze nie.
ale bylam happy jak sie obudzilam. fajne to jest uczucie

witam..
ja cala w stokrotkach bo w koncu po raz pierwszy widzialam moja dzidzie (juz jest sliczna) wszystko jest w porzadku,dzidzia mierzy 3,20 mm i termin na 18 sycznia tak jak om....dzidzia wcale nie chciala sie ruszac,kaszlalam i sie przewracalam a tu nic,az pani dr tak nia potrzasla,ze zaczela machac nozkami i raczkami ...widac bylo ze zdenerwowala sie.
zdjecie wkleje na temacie ze zdjeciami

Ja mam ostatnio bardzo intensywne sny, czasem tak głupie i nierealistyczne, że głowa peka, ale mam kilka snów podczas jednej nocy i wszystkie pamiętam.
Kiedys to było nie do pomyślenia, myślałam nawet , że nigdy mi się nic nie sni, za to teraz nadrabiam.

Mi na razie sny ustaly. Oby tak bylo dalej, bo dziwnie sie czuje po jakichs glupich snach.

Chodzi któras z was na aerobik dla kobiet w ciąży? Mam zamiar sie od lipca na cos takiego zapisac, bo bardzo mi cwiczen brakuje, a zwazywszy na to, ze mam sporo zbednych kg, to moze nie przytyje dzieki temu tak mocno w ciazy. Na basen na razie nie moge chodzic, ale jak tyklo dolecze skore, to tez sobie karnet wykupie :-D

celinka jesli masz taka mozliwosc zapisana sie na taki aerobic to pewnie. Ja musze popytac sie czy u nas cos takiego jest. Basen tez mi sie marzy ale u nas nie ma basenu z prawdziwego zdarzenia. A mnie znowu cos gardlo pobolewa buuu

reklama
..a ja dziś przymierzałam trochu ciuchów i załapałam malutką załamkę że wyglądam jak słoń. Cały czas wydawało mi się że brzucholek wcale za bardzo nie urósł a dziś w tych wszystkich lustrach stwierdziłam, że mogę pożegnać sie z wyglądaniem w miarę atrakcyjnie na kolejne 6 miesięcy....
ale za to Mały rośnie i to jest ważne.
mężowi każe powtarzać mi co dzień że jestem piękna i że mnie dalej kocha z tym brzuszkiem i innymi częściami ciała, które lekko się powiększają :-p:laugh2:, to wtedy może uwierzę, że nie jest tak źle.

Wkleję przy czasie zdjęcie brzucholka to same zobaczycie.

Buziaki:-)

Do góry