aga_q
TRZYNASTEGO :)
ja się ubieram ciepło, tylko mi ciągle zimno :-(
Izakab - to pewniekiem wina tarczycy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja się ubieram ciepło, tylko mi ciągle zimno :-(
my lecielismy z synkiem juz 7 razy! Kris jak byl maly to przewaznie przesypial caly lot, a teraz jesli lot jest w dzien to tak jak Princess pisze trzeba go czyms zajac bo by chcial caly samolot zwiedzac, a jesli lot wieczorem czy w nocy to spi... no i koniecznie picie i przegryzki musza byc, a w czasie startu i ladowania dac picie, albo smoczka... my zawsze mamy ze soba wozek az do wejscia do samolotu, a lecielismy juz 3 roznymi liniami! teraz znowu lecimy w poniedzialek ;-)Princess i Perla - ja też zazdroszczę Wam wiosny ! .... a jak latanie znoszą Wasze maluchy ? stosujecie jakieś zatyczki do uszu ? u dzieci podobno szybciej normuje sie ciśnienie, tak mi wczoraj na spacerku powiedziała pediatra. Za 2 tygodnie czeka nas 9 h w samolocie Może macie jakieś wskazówki dla mnie ? Do samego końca nie będziemy wiedzieli czy pozwolą nam zabrać wózek na pokład.
Klaudia- moja mama rzadko mi sie śni a jak już to mam takie same obawy jak Ty, że chce mnie przed czymś ostrzec, bo zwykle tak jest, ale nie zawsze ! Mogłaś przyciągnąć Ją podświadomością tak jak napisała mamjakty