reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2009

ja tak jak sądziłam-angielski dentysta nic nie powiercił nie ruszył ale wypisał antybiotyk:wściekła/y:od stycznia jestem już 3 raz u dentysty i za każdym razem antybiotyk:szok:jak zapytałam czy może nie powinien wymienić mi tej plomby i chociaż założyć opatrunek to powiedział,że to nic nie zmieni.Dostałam amoksycyklinę.Boli mnie okropnie...Już mi się wdało zapalenie okostnej i oprócz bólu zęba,ucha,głowy to dostaję gorączki:baffled::baffled::baffled:Padam-jutro zostaje w domku bo jak tylko wyjdę na dwór to mnie rwie jak jasny...
Amoksycyklina da mi 2 tygodnie zwłoki czyli nie pozostaje mi nic innego jak lecieć do Polski do dentysty:dry:Ja to zawsze nic sobie nie mogę zaplanować...I będziemy musiały lecieć z Niunią bez Darka bo mu nie dadzą wolnego...:-(

reklama
A klikacie dwa razy w odpowiedz na temat? Ja tak właśnie robię i mam zawsze buźki :tak:

Princess - współczuję bólu zęba :-( Faktycznie opiekę tam masz fatalną... :-(

A mojej młodej pannie coś się przestawia :dry: Dziś wstała o 6 a teraz już ma drzemkę :oo2: Piątkowa i sobotnia noc były koszmarne, miałam wrażenie, że budzi się, co chwilę :unsure:
A wczoraj byliśmy z nią w kościele, zazwyczaj usypiała w drodze i po kazaniu się budziła, a wczoraj doszliśmy do kościoła a młoda oczy otwarte... Tak się rozszalała, że szok! Łaziła po całym kościele... Żadne dziecko tak się nie zachowywało, tylko moje :hmm: Zaczepiała ludzi, przeciskała się między nogami, zaczęła piszczeć, podskakiwać... Wstyd z nią wychodzić normalnie... U nas rekolekcje się zaczęły, miałam plan chodzić z nią w godzinach południowych ale po wczorajszym boję się :huh: Nie wiem czy se sama z nią poradzę :confused2:

Lucy - emotki sie wyswietlają po wejsciu w zaawansowaną edycje ;-)
adiva- jak dla mnie to teraz lepiej i oczy mniej bolą :-D i lubię ciepłe kolory, ale masz rację najlepiej jakby każdy mógł sam ustawić pod swój gust tak jak np gg.... Pisałaś że masz neta w komórce. Możesz mi napisać w jakiej sieci i ile to kosztuje ?
Mamjakty- jeżeli nie masz innej opcji np. żeby Olcie zostawić z babcią to ja bym Ci radziła mimo wszystko chodzić. Zawsze to jakoś zaowocuje a i dziecko widzi w co sie angażujesz. Tylko spowiedzi sobie nie wyobrażam w takiej sytuacji :-D

bry :-)

Wszystkim babolom życze zdrówka i szczęścia z okazji Dnia Babola :-D Ode mnie i Piotrusia :-)

Kupinosia ja mam internet w Play....Nie powiem jak na neta dopinanego to śmiga dosyć fajnie i szybko...Jak coś trzeba ściągnąć też bardzo szybko idzie...Co do kosztów to są różne...ja płace 40 zł miesięcznie...Ale są też takie z limitem 2 GB i wtedy płacisz 29 zł....To chyba jeden z tańszych na rynku...Ale może lepiej było by wziąść internet w sieci jaką posiadasz?Bo wtedy proponują bardzo ciekawe promocje dla abonentów...Jesli masz więcej pytań to dawaj bo to jest akurat rzecz na której sie znam :-)

Dziękuję za życzonka i ja również przesyłam buziaki z okazji naszego Dnia :-D

Kupinosia - nie bardzo mam z kim młodej zostawić, niby dziadków mam, ale bałabym się na dłużej zostawić im Olę ;-) Wieczorem z Mężykiem pójdę :tak:;-) A spowiedzi w towarzystwie Oli tez sobie nie wyobrażam :rolleyes2:
Adiva - ja mam bluecconecta z Ery - beznadzieja jednym słowem :baffled: Stronki mi się dośc dlugo ładują, filmików nie bardzo mogę pooglądać, o ściąganiu większych plików mogę sosbie pomarzyć :oo2: No ale mąz taki dostał z pracy, tyle, że nie my za niego płacimy, gdybym sama miała wydawac na to kasę to już dawno bym się go pozbyła ;-)

Ja też mam bluconecta, jestem calkiem zadowolona, zwłaszcza jak siedzę sobie w kuchni czy salonie, gdzie z okien widzę ich nadajnik :-p. Gorzej pod schodami bo tam mi ekranuje. no i ja nie przez komórkę, a modem. Przez a komórkę jest masakra, a przez męża rwie się.

Ja bluecconecta używam w laptopie, taką kartę mamy do tego - no a poza tym tu gdzie mieszkam czasem zasięgu nie mam więc pewnie to przez to tak mi odbiera :sorry2: Jak byliśmy w Krynicy to mi super śmigał :tak:

reklama
Dzięki za życzenia i wzajemnie babeczki ! To takie komunistyczne święto jak mawiała moja szefowa, no ale całkiem miłe :-)
adiva- też słyszałam że Play ma atrakcyjną ofertę. Mi w sumie bardziej zależy na necie w laptopie jak na działke sie przeprowadzimy, gdy zrobi sie cieplej, ale właśnie nie wiem jak tam będzie z zasięgiem. Komórke mam służbową na abonament w orange . Aparat już mój w prezencie od szefowej ale zobowiązałam sie płacić za rozmowy do wygaśniecia umowy czyli do wrzesnia br. Natomiast net w domu mamy tj jakaś tutejsza, osiedlowa firma.

Do góry