reklama
Nie mieszajmy stacjonarnych z komórkami i internetem....To są dwie zupełnie inne rzeczy....Ja mam play w komórce i póki co nie narzekam...W orange różne dziwne rzeczy sie działy podczas wysyłania lub odbierania smsów...tutaj póki co jest ok....Połączenia mam smiesznie tanie...Co innego jak ktoś do mnie dzwoni...Ale do czasu aż mąż - też orange - jeszcze ma aktywną umowe kupilismy mu starter z play żeby nie zbankrutował....Bo jedno polączenie orange - play to 75 gr...
Jesli zaś chodzi o zasieg play internet to mozna to sprawdzić to stronie....Powiem szczerze, że skoro jadąc do moich rodziców z lapciem na kolanach nie traciłam zasięgu...to musi być dobry...tam po drodze jest taka miejscowość Górażdże gdzie nawet komórka potrafiła sie wyłączyć z powodu nagłego spadku zasięgu...(niektóre telefony mają w systemie taką opcje aby telefon sie nie zawieszał)....a ja siedziałam na BB i wam posta pisałam
Nie powiem oferta play jest fajna....fakt że połączenia z innych sieci sa takie drogie to już tylko kwestia czasu....Okres ochronny dla nowej firmy się konczy więc play nie może już tyle żądać za minutę połączenia...To sie wkrótce zmieni....Ja w sumie zgodziłam sie wziąć ten internet i kom. ale cały czas czekam na jakiś haczyk....Nie uwierze, że zawsze we wszystkim bedzie tak kolorowo ;-)
Jesli zaś chodzi o zasieg play internet to mozna to sprawdzić to stronie....Powiem szczerze, że skoro jadąc do moich rodziców z lapciem na kolanach nie traciłam zasięgu...to musi być dobry...tam po drodze jest taka miejscowość Górażdże gdzie nawet komórka potrafiła sie wyłączyć z powodu nagłego spadku zasięgu...(niektóre telefony mają w systemie taką opcje aby telefon sie nie zawieszał)....a ja siedziałam na BB i wam posta pisałam
Nie powiem oferta play jest fajna....fakt że połączenia z innych sieci sa takie drogie to już tylko kwestia czasu....Okres ochronny dla nowej firmy się konczy więc play nie może już tyle żądać za minutę połączenia...To sie wkrótce zmieni....Ja w sumie zgodziłam sie wziąć ten internet i kom. ale cały czas czekam na jakiś haczyk....Nie uwierze, że zawsze we wszystkim bedzie tak kolorowo ;-)
izkab
matka wariatka
Witam się po króciutkiej nieobecności najpierw mieliśmy małe techniczne problemy, a później mnie rozłożyło przeziębienie i każdą wolną chwilkę starałam sie w łóżeczku przeleżeć no, ale na szczęście już minęło, więc mogę ponadrabiać zaległości
póki co - życzę miłego dzionka - u nas zapowiada się bardzo słonecznie
póki co - życzę miłego dzionka - u nas zapowiada się bardzo słonecznie
mamjakty
styczniówka 2009
Iza - super, że przeziębienie minęło
U nas też pogoda ładna, słonko świeci ale zimnoooo jest Pewnie jak Ola się wyśpi to wyjdziemy na polko
U nas też pogoda ładna, słonko świeci ale zimnoooo jest Pewnie jak Ola się wyśpi to wyjdziemy na polko
To ja juz się melduję.po 5 dniach bolu i 4 nieprzespanych nocach ząb wyrwany...3 razy byłam w klinice stomatologicznej i cały czas cos z nim robili ale juz dzis plakalam z bolu,zmeczenia i bezsilnosc.Pojechalam po raz 4 i powiedzialam że Kilm go kilm bo wole mieć implanta.Chirurg(bo tylko on się podjął tego zęba) po wyrwaniu pokazał mi go i powiedział ze to najdłuższy i najbardziej unerwiony korzeń w całej jego praktyce...
mam nadzieje ze życie wróci do normy i będę mogla zasnąć bo padam.
Miłego dnia dziewczynki
mam nadzieje ze życie wróci do normy i będę mogla zasnąć bo padam.
Miłego dnia dziewczynki
Cała nasza trójeczka przeziębiona. Mój mąż wczoraj mnie rozbawił bo dzwonił z roboty i powiedział że jak wróci to wszyscy po obiedzie kładziemy sie do łóżka paradny pomysł
Izka dobrze że już lepiej sie czujesz, ja już dzisiaj też !
Princess - po bólu ale szkoda że i po zębie ;-)
Izka dobrze że już lepiej sie czujesz, ja już dzisiaj też !
Princess - po bólu ale szkoda że i po zębie ;-)
klaudia011
Fanka BB :)
U nas dzisiaj piękne słoneczko..ale jeszcze trochę mroźno..wróciliśmy przed chwilą ze spacerku Młody poszedł spać a mamuśka pije kawusie ;-)
Oczywiście prasowanie na mnie czeka więc zwlekam jak mogę..
Izka dobrze że przeziebienie minęlo
Princess ehh jak pomyślę jak Cię bolało to aż mi słabo...dobrze że to już za Tobą...teraz porządnie to odeśpij :-)
Kupinosia zdrówka życzę całej trójce :-)
Oczywiście prasowanie na mnie czeka więc zwlekam jak mogę..
Izka dobrze że przeziebienie minęlo
Princess ehh jak pomyślę jak Cię bolało to aż mi słabo...dobrze że to już za Tobą...teraz porządnie to odeśpij :-)
Kupinosia zdrówka życzę całej trójce :-)
izkab
matka wariatka
Princess - współczuję przeżyć :-(wracaj szybko do sił
Kupinosia - zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka
Klaudia - na mnie tez prasowanie czeka, a ja tak strasznie tej czynności nie lubię
kurcze, ta pogoda taka zdradliwa jest - przez okno wygląda jakby byla wiosna w pełni, a jak się wyjdzie na dwór, to się okazuje, że wcale tak ciepło nie jest ja się przeziebiłam, bo wyszłam w kurtce cieplej, ale pod spodem miałam tylko krótki rękawek... no i zmarzłam mimo, że słoneczko piękne było
Kupinosia - zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka
Klaudia - na mnie tez prasowanie czeka, a ja tak strasznie tej czynności nie lubię
kurcze, ta pogoda taka zdradliwa jest - przez okno wygląda jakby byla wiosna w pełni, a jak się wyjdzie na dwór, to się okazuje, że wcale tak ciepło nie jest ja się przeziebiłam, bo wyszłam w kurtce cieplej, ale pod spodem miałam tylko krótki rękawek... no i zmarzłam mimo, że słoneczko piękne było
reklama
mamjakty
styczniówka 2009
Kurcze Princess współczuję! Dobrze, że już po, oby więcej takie bóle zęba Cię nie spotykały!
Kupinosia - zdróweczka dla Was
Klaudia, Iza - na mnie tez prasowanie czeka Tez nie bardzo lubię to robić, ale jakoś przy tv szybko leci ;-)
A pogoda faktycznie zdradliwa! Też myślałam, że cieplej będzie, a tu zimno strasznie! Do tego ten wiatr My tylko pod domkiem potuptałyśmy sobie ;-)
No i ja też często wychodzę z krótkim rękawem i na to kurtka
Kupinosia - zdróweczka dla Was
Klaudia, Iza - na mnie tez prasowanie czeka Tez nie bardzo lubię to robić, ale jakoś przy tv szybko leci ;-)
A pogoda faktycznie zdradliwa! Też myślałam, że cieplej będzie, a tu zimno strasznie! Do tego ten wiatr My tylko pod domkiem potuptałyśmy sobie ;-)
No i ja też często wychodzę z krótkim rękawem i na to kurtka