reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2009

reklama
Nie mieszajmy stacjonarnych z komórkami i internetem....To są dwie zupełnie inne rzeczy....Ja mam play w komórce i póki co nie narzekam...W orange różne dziwne rzeczy sie działy podczas wysyłania lub odbierania smsów...tutaj póki co jest ok....Połączenia mam smiesznie tanie...Co innego jak ktoś do mnie dzwoni...Ale do czasu aż mąż - też orange - jeszcze ma aktywną umowe kupilismy mu starter z play żeby nie zbankrutował....Bo jedno polączenie orange - play to 75 gr...
Jesli zaś chodzi o zasieg play internet to mozna to sprawdzić to stronie....Powiem szczerze, że skoro jadąc do moich rodziców z lapciem na kolanach nie traciłam zasięgu...to musi być dobry...tam po drodze jest taka miejscowość Górażdże gdzie nawet komórka potrafiła sie wyłączyć z powodu nagłego spadku zasięgu...(niektóre telefony mają w systemie taką opcje aby telefon sie nie zawieszał)....a ja siedziałam na BB i wam posta pisałam :-D
Nie powiem oferta play jest fajna....fakt że połączenia z innych sieci sa takie drogie to już tylko kwestia czasu....Okres ochronny dla nowej firmy się konczy więc play nie może już tyle żądać za minutę połączenia...To sie wkrótce zmieni....Ja w sumie zgodziłam sie wziąć ten internet i kom. ale cały czas czekam na jakiś haczyk....Nie uwierze, że zawsze we wszystkim bedzie tak kolorowo ;-)

Dzięki dziewczyny ! Zrobi sie lato zaczne działać w tym temacie.
Poprosiłam dziś tesciową żeby została z Olą. Wracam po 1,5 h a córcia z błogim uśmiechem na twarzy śpi na kolanach babci :)

Witam się po króciutkiej nieobecności :-D najpierw mieliśmy małe techniczne problemy, a później mnie rozłożyło przeziębienie i każdą wolną chwilkę starałam sie w łóżeczku przeleżeć :sorry2: no, ale na szczęście już minęło, więc mogę ponadrabiać zaległości :tak:
póki co - życzę miłego dzionka - u nas zapowiada się bardzo słonecznie :-D

To ja juz się melduję.po 5 dniach bolu i 4 nieprzespanych nocach ząb wyrwany...3 razy byłam w klinice stomatologicznej i cały czas cos z nim robili ale juz dzis plakalam z bolu,zmeczenia i bezsilnosc.Pojechalam po raz 4 i powiedzialam że Kilm go kilm bo wole mieć implanta.Chirurg(bo tylko on się podjął tego zęba) po wyrwaniu pokazał mi go i powiedział ze to najdłuższy i najbardziej unerwiony korzeń w całej jego praktyce...
mam nadzieje ze życie wróci do normy i będę mogla zasnąć bo padam.
Miłego dnia dziewczynki:tak::tak::tak:

Cała nasza trójeczka przeziębiona. Mój mąż wczoraj mnie rozbawił bo dzwonił z roboty i powiedział że jak wróci to wszyscy po obiedzie kładziemy sie do łóżka :-D paradny pomysł
Izka dobrze że już lepiej sie czujesz, ja już dzisiaj też !
Princess - po bólu ale szkoda że i po zębie ;-)

U nas dzisiaj piękne słoneczko..ale jeszcze trochę mroźno..wróciliśmy przed chwilą ze spacerku Młody poszedł spać a mamuśka pije kawusie ;-)
Oczywiście prasowanie na mnie czeka więc zwlekam jak mogę..:-D

Izka
dobrze że przeziebienie minęlo
Princess ehh jak pomyślę jak Cię bolało to aż mi słabo...dobrze że to już za Tobą...teraz porządnie to odeśpij :-)
Kupinosia zdrówka życzę całej trójce :-)

Princess - współczuję przeżyć :-(wracaj szybko do sił :tak:
Kupinosia - zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka :tak:
Klaudia - na mnie tez prasowanie czeka, a ja tak strasznie tej czynności nie lubię :-p
kurcze, ta pogoda taka zdradliwa jest - przez okno wygląda jakby byla wiosna w pełni, a jak się wyjdzie na dwór, to się okazuje, że wcale tak ciepło nie jest :baffled: ja się przeziebiłam, bo wyszłam w kurtce cieplej, ale pod spodem miałam tylko krótki rękawek... no i zmarzłam mimo, że słoneczko piękne było :zawstydzona/y:

reklama
Kurcze Princess współczuję! Dobrze, że już po, oby więcej takie bóle zęba Cię nie spotykały!
Kupinosia - zdróweczka dla Was :tak:
Klaudia, Iza - na mnie tez prasowanie czeka :sorry2: Tez nie bardzo lubię to robić, ale jakoś przy tv szybko leci ;-)
A pogoda faktycznie zdradliwa! Też myślałam, że cieplej będzie, a tu zimno strasznie! Do tego ten wiatr :dry: My tylko pod domkiem potuptałyśmy sobie ;-)
No i ja też często wychodzę z krótkim rękawem i na to kurtka :zawstydzona/y:

Do góry