reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2009

M@m@ko - witaj !!!

Izkab ładna ta Twoja podłoga :tak: Ja lubię gołe podłogi ale też lubię jakiś mały dywanik kurzołapek pod nogami przy kanapie;-)

reklama
Witam i ja nową mamusię :tak:;-)

Ja też lubię "gołe" podłogi - teraz jest taki wybór wśród paneli, różne kombinacje kolorków, że cuda można stworzyć :tak: Podobnie jak Lucy lubię jak jest kawałek dywaniku przy kanapie, łóżku :tak:
Iza - ależ Twa podłoga się błyszczy :-)

Witam się porannie :-D
wczoraj byl u nas facet o inwestycji finansowych i siedzial od 18 do 22.30 :angry: matko, jaka ja byłam zmęczona po tym spotkaniu :szok: a Karolka mnie po raz kolejny zadziwila, bo przez pierwsze 1,5 godz nie było dziecka - gadała do siebie, bawiła się sama - szok, nie wiedziałam, że ona tak umie :-p:-D i smiesznie, bo Karolka straszny hałas robiła, a gościu do nas w tym czasie mówil - ja bym nie potrafiła się w takich warunkach tak skupic jak on :-D

miłego dnia dziewczynki :tak:

Witaj m@m@ko!
My w domu mamy wszystko: płytki panele i wykładzinę. Wykładzina sprawdziła się przy nauce raczkowania bo z paneli nie mógł ruszyć. Ogólnie to wszystko wygląda ładnie jeżeli jest dobrze dobrane do wystroju całego pomieszczenia, ale jakiś malutki ładny dywanik też lubię bo jakoś od razu cieplej się robi:sorry::sorry::-)
U nas dzisiaj -8 stopni, ale myślę na 30min wyskoczymy się przewietrzyć bo słoneczka w ogóle nie ma:zawstydzona/y::no:
Izkab Domiś też mnie tak lubi zaskoczyć jak gości mamy:happy:

u nas i panele w pokojach i male dywaniki i plytki w kuchni i jak na razie oprocz malych wywrotek na panelach, to wszystko gra, a dzieciaki i tak najbardziej lubia sie bawic w kuchni na plytkach:-D:-D

Załączniki

• Zdjęcie0805.jpg
    Zdjęcie0805.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 30
m@m@ko witaj :-)

I u nas panele w całym domku jedynie płytki w łazience...i nigdy jakoś nam to nie przeszkadzało a Filip super sobie radził od początku :-Da mieszkanie bardzo przytulne :-D:-D

Również witam nową mamę :-)

Widzę, że rozpętała się poważna dyskusja nt panele vr wykładzina i przyznam się że generalnie wykładzin nie trawie, ale w dupkę młodemu ciepło było i jest bo reszte mamy w kaflach i mały pokój w panelech - i są ciepłe. Tak jak Kluliczeka napisała, młody doskonale sobie radzi z różnymi fakturami podłogi, kafle nawet całował :-D

My dziś po wizycie u pani dr i jesteśmy zdrowi :-) teraz musze go obserwować bo jak będzie ok to za 2-3 tyg idziemy na szczepienie

ps. izkab, no właśnie ta Twoja podłoga to jak lustro :szok:

Dziewczyny - dziękuję :sorry: aż się zawstydziłam.... ale to taka podloga jest, nie że ja ciągle sprzątam ;-) faktem jest, że jednak panele trzeba codziennie odkurzać... szczególnie ciemne, bo wszystko na nich widać ...jak w starym mieszkaniu mielismy wykładzinę, to odkurzałam rzadziej :zawstydzona/y:

reklama
Izkab a bardzo widać wszystko na takich panelach?
Kurcze pytam bo przed nami zakup paneli do mieszkania i mnie się tak bardzo podobają ciemnę albo takie własnie fajne brązowe jak u Ciebie u nas jest jeszcze pies który wiecznie gubi włos i tak właśnie sie zatsanawiam czy na jasnych mniej widać czy tak samo :-p:-p:-p

Do góry