reklama
izkab
matka wariatka
Ja jednego narazie, ale drugi na mnie czeka ;-) kiedyś przeczytałam, że należy zjeść pączka w tłusty czwartek, żeby zapewnić sobie powodzenie na cały rok, więc na wszelki wypadek jem za chwilke post, więc skończy się podjadanie słodyczy ;-)
a u nas wiatr zimny i kaszka z nieba leci - Karolka na spacerze pod folią musiala spać, ale co się przewietrzyłyśmy to nasze
Adiva - trzymaj się u tego dentysty i później też...
a u nas wiatr zimny i kaszka z nieba leci - Karolka na spacerze pod folią musiala spać, ale co się przewietrzyłyśmy to nasze
Adiva - trzymaj się u tego dentysty i później też...
kuleczka_ok
Zadomowiona(y)
1/2 pączka i ilka faworków - w pracy dostaliśmy przydział i mi teraz ząb ćmi :-(
mamjakty
styczniówka 2009
Współczuję problemów z zębami - mnie jakoś te sprawy omijają szerokim łukiem I dobrze, bo boję się dentystów
Iza - udało Wam się wyjść na spacerek - fajnie, u nas strasznie sypie i końca nie widać Na początku taka kaszka a od południa już konkretny, gęsty śnieg
Do kilku faworków (Kupinosia - ja wczoraj z mamuśką smażyłam faworki, wyszły nawet że dobre, choć ciasto wskazywało na porażkę - swoją drogą, nie wiedziałam, że to ciasto trzeba bić ) doszedł pączek - zasłodziłam się na amen
Madzia - gratulacje!!
Iza - udało Wam się wyjść na spacerek - fajnie, u nas strasznie sypie i końca nie widać Na początku taka kaszka a od południa już konkretny, gęsty śnieg
Do kilku faworków (Kupinosia - ja wczoraj z mamuśką smażyłam faworki, wyszły nawet że dobre, choć ciasto wskazywało na porażkę - swoją drogą, nie wiedziałam, że to ciasto trzeba bić ) doszedł pączek - zasłodziłam się na amen
Madzia - gratulacje!!
aga_q
TRZYNASTEGO :)
póki co pączki na koncie mam dwa
ale jeszcze do wieczora daleko
ale jeszcze do wieczora daleko
reklama
klaudia011
Fanka BB :)
3 pączki zjedzone...jeszcze z lukrem na wierzchu...na daną chwilę jestem zasłodzona :-)