reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2009

reklama
Cześć dziewczyny, wieki mnie tu nie było. Plus jest taki że wreszcie napisałam magisterkę i obrona w lutym...dwa lata się za mną ciągneło :-)

Chciałabym wszystkim STYCZNIOWYM Maluszkom, złożyć serdeczne życzenia urodzinowe!!!

Black - moje gratulacje!!!!! Śliczna maleńka córeczka już na świecie!

Pomyśleć że dokładnie rok temu miałam już skurcze,a teraz Ksawi już chodzi, robi demolke w domu i podrywa mamy na placach zabaw :-) kurcze ale czas "zleciał".

Serdeczności dla wszystkich styczniowych dzieciaczków:-)

dołączam foto swojego rozrabiaki ;-)

Załączniki

• P1080196.JPG
    P1080196.JPG
    63,6 KB · Wyświetleń: 37
Miaa - czas szybko leci, tez się zastanawiam, kiedy te dni minęły :szok: Śliczny synek, jaką ma bujną czuprynkę :-D Sto latek dla Szkraba małego :-)

Dziewczyny ja wstałam a tu na termometrze -18 stopni :szok: No ale dziś ma być najzimniej, a potem już ma się ocieplać :tak: Zobaczymy - oby!
Miłej niedzieli! :-)

Niedawno skończyłam czytać przepiękną książkę pt " Kwiaty na stepie " taki pamiętnik z zesłania do Kazachstanu.( Barbara Piotrowska- Dubik ) Tam dopiero rodacy mieli przeżycia, zimą - 50 stopni :szok:, burany i życie w skrajnej nędzy. Mnie to by od razu chyba ścięło :baffled: Co teraz wyjdę na dwór to mi sie ta książka przypomina. W każdym bądź razie polecam- bardzo wciągająca, mądra i prawdziwa

reklama
U nas dziś nie za fajna pogoda, co chwilę śnieży z wiatrem, spacerek odpuszczamy ;-)
A z tym mrozem, to coś w tym jest, nawet u nas w te mrozy jak było to śliczne słonko i zero wiatru to nie odczuwało się go aż tak bardzo :tak:

Lucy - widzę, że i u Was z racji tego, iż powołań co raz mniej to księża zachęcają już od najmłodszego - my jak z Olą w kościele byliśmy na tej mszy roczkowej i młoda usnęła na kolanach taka rozwalona, to ksiądz który chodził z tacą skomentował: "ja też tak zaczynałem" :-p

Do góry