reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2009

My wczoraj na mroziku byliśmy ale dzisiaj zrezygnowałam bo Blanka coś mi ciepła się wydaje i jest strasznie marudna i co chwilkę mi śpi. Ząbki ją strasznie męczą i do tego katarek. A w niedzielę roczek.

reklama
Witam! Po prawie 4-miesiecznej przerwie,z powodu braku komp.Moze mnie jeszcze pamietacie :).Nikosia urodzilam 23.09 przez CC (niestety),bo maly nie chcial wyjsc inaczej.Synus chowa sie zdrowo,ma prawie 7kg,karmie piersia,ostatnio daje mamie popalic,z powodu wyzynania zabkow.Pozdrawiam wszystkie wrzesniowe mamunie i caluje dzieciaczki.
ps.postow to chyba nie nadrobie :)

A u nas o dziwo dzisiaj pogoda byla w miarę - troszkę słoneczka i -6 stopni, więc spacerek zaliczyłyśmy :-D
życzę wszystkim milego weekendu i znikam na tydzień ;-) trzymajcie kciuki, żebym się nie połamała na nartach :-D

U nas dziś mroźno, słoneczko pięknie świeci ale mrozek -13 :-( Na troszkę pod domek wyjdziemy, tak do pół godzinki.
Iza - udanego urlopu!! Nie zgubcie Karolci podczas zimowego, narciarskiego szaleństwa :-D

Izkab Mysza baw sie dobrze :-) Wróćcie w jednym kawałku :-)

U nas wczoraj wieczorem, jak wracaliśmy od babci i dziadka było -16 stopni....w nocy -21....Szaleństwo...Już chyba wole jak sypie niż jak tak piździ :-) a dziś słonko świeci....Na jutrzejsza noc zapowiadają u nas - 25 stopni a ja na urodziny musze iśc....Cudnie :dry:
A dziś Piotrek zaserwował mi ( bo tatuś na nocce ) szaleństwo od 3 w nocy....darł sie co chwile...usnął po 6....nie chciał sie bawić, nawet sie dobrze nie wybudził...ale płakał biedak straszliwie....od czego to? Nie wiem...najpierw wpadłam w panike że to ucho...ale brak gorączki no i Mały na rękach sie uspokajał...więc albo ząb przebijał albo zaszkodził Piotrkowi nowy soczek...Dobrze ,że tatusiek dał pospać do 10 bo bym na rzęsach chodziła ;-)
Miłego weekendu dziewczyny :-)

Dziewczyny ja przy tym wymiękłam :-D [ame="http://www.youtube.com/watch?v=ikTxfIDYx6Q&feature=related"]YouTube- Baby Dancing to Beyonce - ORIGINAL! - www.singlebabies.com - @babycory on Twitter[/ame]

reklama
Do góry