reklama
BlackWizard
Fanka BB :)
My dziś odpuściliśmy spacer
DOODA
wrześniowa mama :)
Witam! Po prawie 4-miesiecznej przerwie,z powodu braku komp.Moze mnie jeszcze pamietacie .Nikosia urodzilam 23.09 przez CC (niestety),bo maly nie chcial wyjsc inaczej.Synus chowa sie zdrowo,ma prawie 7kg,karmie piersia,ostatnio daje mamie popalic,z powodu wyzynania zabkow.Pozdrawiam wszystkie wrzesniowe mamunie i caluje dzieciaczki.
ps.postow to chyba nie nadrobie
ps.postow to chyba nie nadrobie
DOODA
wrześniowa mama :)
sorki pomylilam fora
mamjakty
styczniówka 2009
U nas dziś mroźno, słoneczko pięknie świeci ale mrozek -13 :-( Na troszkę pod domek wyjdziemy, tak do pół godzinki.
Iza - udanego urlopu!! Nie zgubcie Karolci podczas zimowego, narciarskiego szaleństwa
Iza - udanego urlopu!! Nie zgubcie Karolci podczas zimowego, narciarskiego szaleństwa
Izkab Mysza baw sie dobrze :-) Wróćcie w jednym kawałku :-)
U nas wczoraj wieczorem, jak wracaliśmy od babci i dziadka było -16 stopni....w nocy -21....Szaleństwo...Już chyba wole jak sypie niż jak tak piździ :-) a dziś słonko świeci....Na jutrzejsza noc zapowiadają u nas - 25 stopni a ja na urodziny musze iśc....Cudnie
A dziś Piotrek zaserwował mi ( bo tatuś na nocce ) szaleństwo od 3 w nocy....darł sie co chwile...usnął po 6....nie chciał sie bawić, nawet sie dobrze nie wybudził...ale płakał biedak straszliwie....od czego to? Nie wiem...najpierw wpadłam w panike że to ucho...ale brak gorączki no i Mały na rękach sie uspokajał...więc albo ząb przebijał albo zaszkodził Piotrkowi nowy soczek...Dobrze ,że tatusiek dał pospać do 10 bo bym na rzęsach chodziła ;-)
Miłego weekendu dziewczyny :-)
U nas wczoraj wieczorem, jak wracaliśmy od babci i dziadka było -16 stopni....w nocy -21....Szaleństwo...Już chyba wole jak sypie niż jak tak piździ :-) a dziś słonko świeci....Na jutrzejsza noc zapowiadają u nas - 25 stopni a ja na urodziny musze iśc....Cudnie
A dziś Piotrek zaserwował mi ( bo tatuś na nocce ) szaleństwo od 3 w nocy....darł sie co chwile...usnął po 6....nie chciał sie bawić, nawet sie dobrze nie wybudził...ale płakał biedak straszliwie....od czego to? Nie wiem...najpierw wpadłam w panike że to ucho...ale brak gorączki no i Mały na rękach sie uspokajał...więc albo ząb przebijał albo zaszkodził Piotrkowi nowy soczek...Dobrze ,że tatusiek dał pospać do 10 bo bym na rzęsach chodziła ;-)
Miłego weekendu dziewczyny :-)
reklama