reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2009

ja właśnie takie szorty, bokserki zakupiłam mężowi i bratu - własnie z tej kolekcji tatoo i christmas - świetne są :-D
mężul już je dostał, bo miał braki majtasów - jak je zakłada to się nabija, że kobra nadchodzi :-p

reklama
ja właśnie takie szorty, bokserki zakupiłam mężowi i bratu - własnie z tej kolekcji tatoo i christmas - świetne są :-D
mężul już je dostał, bo miał braki majtasów - jak je zakłada to się nabija, że kobra nadchodzi :-p
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dziewczyny odezwac sie bo sie martwimy

zadna teraz nie moze z forym zniknac bo podejrzane sie to robi i reszta sie martwi
wiec kobitki pisac do nas:-)

Tak, mój tez taki wyposzczony niby był, a jak mu powiedziałam, że tym razem poswawolimy w 37 tygodniu i dotarło do niego do czego to może prowadzic, to jakoś celibat mu w głowie :baffled:. im bliżej, tym bardziej on sie boi porodu...

Ale mam mdłości znów :-(.
Robie zakupy na allegro, Janek lata zasmarkany, mało je, ale humorek ma. Za to tatuś zły, bo czeka go jeżdżenie i załatwianie różności.

ja nie mialam zadnych przeciwskazan od lekzra przez calutka ciąże...ale moj maz sobie sam przeciwskazania wymyslal...tlumaczyl sie zmeczeniem (swoim), brakiem czasu (remont non stop) az w koncu jak sie upil to mi powiedzial ze on sie boi ze cos zrobi dzidziusiowi bo przeciez on tam caly czas jest...i wymysla ze moje spodnie dresowe na gumce sa napewno zaciasne w brzuchu, ze nie powinnam siadac tak zgieta bo napewno ją tam dusze, i wogole nawet w nocy czesto zabiera szybko reke z brzucha jak polozy odruchowo mnie obejmujac bo pewnie reka za ciekza i udusi dzidzie...niby wie ze wszytsko oki i nie ma przeciwskazan zadnych a i tak za kazdym razem jak ja sie zle poczuje a ostatnio ciagle sie zle czuje to on trzyma sie ode mnie z daleka mimo ze przeciwskazan nie ma ...

reklama
No to my cały pierwszy trymestr luteina dopochwowo, teoretycznie mogliśmy współżyć, ale jak po jednym razie zaczęłam plamić, to skończyliśmy. W drugim trymestrze, po odstawieniu luteiny trochę przytulańców było. A w trzecim to chyba oboje się boimy, bo ani M nie wspomina o tym, ani ja. Czasem tylko sypnie tekstem, że po połogu nadrobimy;-)

Do góry