reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2009

madzila gratulacje! Zastanawiam się nad jednym zdaniem które napisała, a mianowicie o tych jajkach które to rzekomo do 30 tyg rozwijają się wewnątrz:szok: to jakim cudem inni lekarze widzą je o wiele wcześniej?:baffled:

Też sie zdziwiłam:confused: i byłam toszke zła ze tak długo muszez czekac na poznanie płci. Ale teraz juz jestem zadowolona i szcześliwa.:-)Była bym również szcześliwa jak był by chłopak ale musiała bym odać prznajmniej 1/2 cuszków które kupiłam,bo są typowo dla dziewcznki.

reklama
u mnie 2 razy byla dziewczynka a za 3 razem wyszled chlopak
wiec tak naprawde kto wie kogo zobaczymy ( caly czas mam nadziej ze 3 razem sie pomylili heheh)

ale i tak ciuszkow juz nei kupuje
wstawilam wlasnei 2 pranei ciuszkow maluszkowych i musz ewam powiedziec ze mam ich tyle ze szok
do 3 miesiaca juz neic nei kupyje

nio chyba ze czapeczki , niedrapki i skarpetki i pieluszki tetrowe

ja właśnie w ramach upychania zakupów na półkach znalazłam ciuszki które kupiłam wcześniej (i zapomniałam gdzie je położyłam, o nich po pewnym czasie)..a jeszcze trochę i miałabym na dwoje dzieci a nie na jedno:-D:tak:

Witam w to mgliste popołudnie.:happy2:

Kiedyś należałam do grupy styczniówek 2009...
Niestety potem moje życie napisało inny scenariusz i straciłam swoja fasolkę... Teraz piszę by podzielić się z Wami dobrą wiadomością :-) Test ciążowy okazał się być pozytywny! :-D
Boje się lecz mam nadzieje że tym razem będzie już wszystko w jak najlepszym porządku.

Gorąco pozdrawiam

iwon ogromne gratulacje!!!!!!!! Wszystko będzie dobrze

U nas dzień leniwie. Od rana pada. A mężuś od wczoraj działa w pokoju i maluje ściany. :)

a właśnie zapomniałam wam powiedzieć. wczoraj miałam pierwsze zajęcia praktyczne w szkole rodzenia. uczyliśmy się masażu shiatsu. było naprawdę super. masowała mnie taka pani - bo ja chodzę bez partnera, rewelacja. godzina relaksu!!

reklama
Witam w to mgliste popołudnie.:happy2:

Kiedyś należałam do grupy styczniówek 2009...
Niestety potem moje życie napisało inny scenariusz i straciłam swoja fasolkę... Teraz piszę by podzielić się z Wami dobrą wiadomością :-) Test ciążowy okazał się być pozytywny! :-D
Boje się lecz mam nadzieje że tym razem będzie już wszystko w jak najlepszym porządku.

Gorąco pozdrawiam

iwon ogromne gratulacje i trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze:tak::tak::tak:

Do góry