reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2009

Witam Styczniówki 2009, dawno mnie nie było na forum. Na to złożyło się trochę spraw. Mam nadzieję, że mi to wybaczycie i dodacie do swojego grona. Zacznę od tego, że będę miała chłopca, termin mam na 12 stycznia. Jestem wielka ale czuje się ogólnie dobrze. Miałam problemy ciążowe, niskie łożysko, ale mam nadzieje, że już jest ok. Nie wiem jeszcze tego bo następne usg mam wytyczone na 15 grudnia. Dopiero!!!:wściekła/y: Taka niestety jest służba zdrowia w anglii. Siedzę sobie w domku i sie nudzę. Miałam problemy z komputerem, dlatego też nie było mnie na babyboom. Postaram się teraz nadrobić zaległości i być z Wami codziennie. Pozdrawiam

Witaj, już podniosłam Cię na liscie z terminu na 18 na 12 :-). No i teraz chłopców mamy 23, a dziewczynek 26 :-).

reklama
Oj widzę że tylko u mnie w mieście szkoła rodzenia do niczego po prostu...:angry:

ja jutro wizytę mam u lekarza..i oczywiście się denerwuję czy na pewno wszystko w porządku z maleństwem..

ania.falko przeczytaj sobie to i powiedz lekarzowi żeby dokładnie cię zbadał podczas usg, żeby to wykluczyć: https://www.babyboom.pl/forum/ciaza...aj-moze-uratowac-zycie-twojego-dziecka-19582/ to ważne przy przodującym łożysku.
ja też byłam bardzo przerażona tym artykułem, ale nawet nie zdążyłam swojej lekarki o to zapytać- bo sama wykonała te badania! ("przepływy") i powiedziała że od teraz je zawsze będziemy wykonywać...
także teraz wiem że dużo zależy od lekarza......(oczywiście chodzę prywatnie, ale wydaje mi się że warto):tak:

a co do szkoły rodzenia - u mnie w mieście większość zajęcia ma w trakcie godzin pracy:-(, znalazłam jedną gdzie są późniejsze terminy w przystępnej cenie..:tak:

jak A jak wspomniałam mojej rodzince, że chcę do szkoły rodzenia to wszyscy wyśmiali-,,trzecie dziecko będzie rodzić a teraz babie się szkoły zachciało"
Położna znajoma też mówiła, że duży procent kobiet uczą w szkole a przy porodzie i tak nie słuchają co sie do nich mówi i cala nauka idzie w łeb. Wkurzyli mnie tylko:wściekła/y:

ja do szkoły rodzenia nie chodzę - u mnie w mieście nawet chyba nie ma takich zajęć :sorry: ale uważnie czytam, co Wy wynosicie z tej szkoły - mam nadzieję, że mi to wystarczy + oczywiście wiedza z książek i netu :tak: a co do zajęć typu: oddechy, masaże - no niestety nie będę tego umieć, ale ponoć i tak wszystko mówią przy porodzie - więc liczę, że to mi wystarczy ;-)

Ja po wizycie!
Okazało się że Dzidziuś jest zdrowy i duży 1900 waży!
No i w końcu dowiedzieliśmy się że będzie CHŁOPCZYK!! :-)

reklama
Ja po wizycie!
Okazało się że Dzidziuś jest zdrowy i duży 1900 waży!
No i w końcu dowiedzieliśmy się że będzie CHŁOPCZYK!! :-)

nio to Gratuluje :))))))

duze te nasze dzieciaczki :)
czytalam ze w 32 tygodniu waza juz srednio 2300:szok::szok::szok::szok:

my dzisiaj znowu w domu
Tristan jeszcze chory i na dodatek paskudna pogoda wiec garujemy:eek::eek:
obojgu juz nam sie nudzi siedzenie w domu:angry:
sciagne zdjecia to pokarze wam jak my sie bawimy :rofl2::rofl2::rofl2:

Do góry