reklama
kasia@kruszyna
Zadomowiona(y)
dzisiaj piątek wiec dzisiaj mam zajęcia na szkole rodzenia, ale ruchowe. ciekawe ostatnio jestem taka zabiegana ... ale to dobrze. przynajmniej nie siedze w domku i sie nie nudze.
Lekarz nie był pewien w 20 tygodniu co do płci.Ale nie dlatego ze dzidzia nie chiała sie pokazać ale twiedził ze boi sie pomlić bo do 30 tygodnia jajeczka rozwijaja się wewnątrz.madzila-czy Twój maluszek podczas USG był tak ułożony, że nie mogliście poznać płci? Czy może dopiero zdecydowałaś, że chcesz wiedzieć?:-)
http://www.suwaczek.pl/
:-)Ale dziś juz wiem:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-).
Będziemy mieli dziewcznkę.
Będziemy mieli dziewcznkę.
Celinka dzieki..
Kasia Twoja Hanka tam z tego co wiem nie pracuje na stałe tylko bierze dyżury.. tak mi Aga kiedys mówiła ale wszystko mozliwe ze sie zmieniło.. w koncu czas leci.. Dzis ma usg w Provicie wiec sie okaze czy młody ma dalej pisiorka czy mu odpadł;-)
Kasia Twoja Hanka tam z tego co wiem nie pracuje na stałe tylko bierze dyżury.. tak mi Aga kiedys mówiła ale wszystko mozliwe ze sie zmieniło.. w koncu czas leci.. Dzis ma usg w Provicie wiec sie okaze czy młody ma dalej pisiorka czy mu odpadł;-)
Monika8887
Wdrożona(y)
Madzila - gratulacje - możesz zacząć kompletować różowe ciuszki ;-)
My z G byliśmy wczoraj w szkole rodzenia i była babka która namawiała nas na pobranie krwi pępowinowej
Koszt około 1800zł (jednorazowo) i abonament za przechowywanie około 400 zł rocznie
na poczatku zastanawialiśmy się poważnie nad tym ale rano po przebudzeniu doszłam do wniosku, ze nie będę z góry zakładać że mojemu maluszkowi może się coś stać, by te komórki były potrzebne
no i narazie ochota na pobranie krwi mi odeszła - a wy dziewczyny będziecie się decydować na coś takiego czy nie?
My z G byliśmy wczoraj w szkole rodzenia i była babka która namawiała nas na pobranie krwi pępowinowej
Koszt około 1800zł (jednorazowo) i abonament za przechowywanie około 400 zł rocznie
na poczatku zastanawialiśmy się poważnie nad tym ale rano po przebudzeniu doszłam do wniosku, ze nie będę z góry zakładać że mojemu maluszkowi może się coś stać, by te komórki były potrzebne
no i narazie ochota na pobranie krwi mi odeszła - a wy dziewczyny będziecie się decydować na coś takiego czy nie?
reklama
ania.falko
Entuzjast(k)a
madila gratuluje...
i prowadza dziewczynki z tego co pamietam;-)
i prowadza dziewczynki z tego co pamietam;-)