reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2009

reklama
Witam w to mgliste popołudnie.:happy2:

Kiedyś należałam do grupy styczniówek 2009...
Niestety potem moje życie napisało inny scenariusz i straciłam swoja fasolkę... Teraz piszę by podzielić się z Wami dobrą wiadomością :-) Test ciążowy okazał się być pozytywny! :-D
Boje się lecz mam nadzieje że tym razem będzie już wszystko w jak najlepszym porządku.

Gorąco pozdrawiam

Moje gratulacje :-D. Mocno trzymam za Was kciuki :-D

Hello, z tego co sie dowiadywalismy to lekarze sami mowili ze badania nad krwia pepowinowa nie sa skonczone i tak naprawde do konca nie wiadomo jak dlugo bedzie mozna do czegos uzyc i co z niej bedzie mozna uzsykac. Wiec ja pasuje...

mezus nakrzyczal woraj na mnie bo torba do szpitala jeszcze nie spakowana :-D:-D:-D:-D

uswiadomil soebie chyab jak ten czas leci
i co on potem biedny sam zrobi :-D:-D:-D:-D:-D
a jeszcze wszyscy w kolo strasza go ze ja wczesniej urodze ;-)

bidulek zaczyna panikowac:-D:-D:-D

a moj uwaza,ze jak w styczniu kupie koszule do szpitala i szlafrok to wystarczy....mu sie wydaje,ze mamy jeszcze wiecznosc zanim sie maly urodzi....

Witam Styczniówki 2009, dawno mnie nie było na forum. Na to złożyło się trochę spraw. Mam nadzieję, że mi to wybaczycie i dodacie do swojego grona. Zacznę od tego, że będę miała chłopca, termin mam na 12 stycznia. Jestem wielka ale czuje się ogólnie dobrze. Miałam problemy ciążowe, niskie łożysko, ale mam nadzieje, że już jest ok. Nie wiem jeszcze tego bo następne usg mam wytyczone na 15 grudnia. Dopiero!!!:wściekła/y: Taka niestety jest służba zdrowia w anglii. Siedzę sobie w domku i sie nudzę. Miałam problemy z komputerem, dlatego też nie było mnie na babyboom. Postaram się teraz nadrobić zaległości i być z Wami codziennie. Pozdrawiam

Witam!
A ja właśnie po weekendzie pełnym szkoły rodzenia (10 godzin). Jestem po prostu zachwycona!!! :tak: Super położna opowiedziała jak "to" wszystko wygląda, uczyliśmy się oddychania, parcia, nieparcia przy nie nacinaniu krocza, relaksacji między skurczami. A facet od fizjoterapii tłumaczył jak wracać do formy już po porodzie, jak wstawać z łóżka, chodzić, ćwiczyć jeszcze w szpitalu. Było też masowanie dzidzi dla tatusiów :sorry2:, wizyta ginekologa i wyjaśnienie porodu indukowanego i wszystkiego co się z tym wiąże. A to tylko dwa pierwsze dni. Za tydzień ciąg dalszy!! :-D
Więcej o tej szkole na "Dobry Początek" - Poznań to Szkoła Rodzenia, gimnastyka po porodzie (indywidualne ćwiczenia programu Atrakcyjna Mama), Kobiece Terapie (m. in. nietrzymanie moczu) i nie tylko...

reklama
emiliam witaj :) ja tez mialam niskie lozysko w pierwszej ciazy i tez jestem w uk robili mi usg od 34 tygodnei co tydzien :-D:-D:-D a lozysko w koncu sie podneioslo
wiec bez obaw jeszcze masz duzo czasu , a moze juz lozysko jest wysoko:tak::tak:

spooky fajna ta twoja szkola rodzenia :-):tak::tak:

Do góry