reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2009

reklama
W ramach podbudowywania wzajemnego zaufania - potwierdzam, że Celinka to Celinka, widziałam ją na własne oczy i wygląda tak samo, jak na zamieszczonych na forum zdjęciach :-D ;-)

Edit (odpowiedź dla Brunette):
Brunette, większość była na serwisie ImageShack i cwana Kasimona usunęła je z serwisu - teraz linki nie działają... Miała też zrobioną w stopce prezentację z Twoich zdjęć z forum wskazanego przez Parisienne (nota bene - bardzo ładne zdjęcia :-)), którą też usunęła.

Ostatnia edycja:
Brunette kliknij na moj cytat. Tam są zdjęcia, ktore umieszczala Kasimona- pod warunkiem, ze to Ty jestes tą brunette z e-mamy

tak to ja heh... jejku jak tak mozna? nie ma wlasnego zycia?

Parisienne dziekuje za informacje na e-mamie o tej podszywaczce :)

a tak swoja droga to powodzonka w kolejnych miesiacach z brzuszkiem, latwego rozwiazania i pozniej przespanych nocy hehe :)
Moje szczescie za dwa dni konczy 2 miesiace az ciezko uwierzyc :)

Ostatnia edycja:
Potwierdzam że to te same zdjecia. Może mam je gdzieś w pamieci podręcznej kompa, jezeli znajde to bedzie mozna potwierdzić. Tylko sobie z tego co pamietam przerobiła na sepię zdjatka.

Bardzo dziękuję za szybka reakcję i bardzo mi przykro Brunette, że Cię to spotkało.

Kurcze, nie było mnie chwilkę, bo zalatana jestem a tu taka akcja. Wredny troll.

No to 2 moderatorki daja sobie alibi antytrollowe, jakby co, to ja tez takowe mam, choć ze strony majówek 2007, chociaz żadna mnie nie widziała z brzuszkiem, musicie wierzyć na słowo, że w środku mam Miśka :-p. Chyba powinnam wkleić zdjecie z jutrzejsza gazetą :-p.

Ostatnia edycja:
Ale jaja co tu się dzieje na tym forum :szok::szok::szok:

Celinko ja coprawda w innej sprawie ale spać nie mogę od 2 w nocy

Dziewczyny nie czytać podczas jedzenia!!!!

otórz moja kochana Goldenka zwymiotowała ....wiesz czym....glistami, które sie ruszały :baffled::baffled::baffled:
dałam jej 1 tabletkę Pratel - mam jeszcze jedną w zapasie - nie wiesz kiedy ją powinnam zaaplikować psince?? Po 3 dniach, 10 czy moze po 24h? Ta psina waży już jakieś 20kg i ma 4 m-ce
Chodzi taka niemrawa, ale najgorsze jest to że zaczynam się martwić o siebie i dzidzię czy aby nie zaraziłam się od niej i jeszcze o moją chrześnicę z którą Beta spędziła ostatnio cały weekend :-:)-:)-( Moja chrześnica ma 2 lata i nie raz została przez psa wylizana od góry do dołu. Niestety nie dam sobie głowy uciąć czy aby napewno miała za każdym razem myte rączki i buzię:szok::szok::szok:
Celinka czy są jakies leki dla ludzi (małych dzieci i mam w ciąży) które można przyjąć zapobiegawczo na te glisty?? :-:)-:)-(
Normalnie wszystko mnie swędzi, spać nie mogę i ciągle mam schizę że te glisty juz się we mnie rozwijają fuj fuj fuj.......

reklama
Oj co tu się dzieje...a człowiek zaczął faktycznie martwić się o jej problemy zdrowotne..a ona miała niezła zabawę.. !! :szok:

Do góry