reklama
marylion74
Zadomowiona(y)
Kasimona, dziewczyny mają rację leć do szpitala. A skąd jesteś?
Witaj Princess :-)
Ja wlasnie wywiesilam pierwsze pranie dla malego- biale. Az mi sie nie chce wierzyc, ze on taki malutki bedzie
Moze przesadzam, ale wczoraj zdezynfekowalam po ostatnim praniu calą pralke. Piore tam kocyki i recznik zwierzat, wiec wolalam przed praniem malego to zrobic :-)
Ja wlasnie wywiesilam pierwsze pranie dla malego- biale. Az mi sie nie chce wierzyc, ze on taki malutki bedzie
Moze przesadzam, ale wczoraj zdezynfekowalam po ostatnim praniu calą pralke. Piore tam kocyki i recznik zwierzat, wiec wolalam przed praniem malego to zrobic :-)
Kluliczek
Babka z laską
Dziewczynki prowadzą 24:22 :-).
Witaj Princess.
Ja sama nie wiem kiedy popiorę wszystkie rzeczy. Mam tylko nadzieję, że wyrobie się do porodu . Ostatnio poproszono mnie abym rodzince prezentu na wigili nie sprawiła i żebym rodzic nie zaczęła. Nie ma sprawy, Janka 10 dni przenosiłam, to akurat na połowe stycznia bym się wyszykowała .
Witaj Princess.
Ja sama nie wiem kiedy popiorę wszystkie rzeczy. Mam tylko nadzieję, że wyrobie się do porodu . Ostatnio poproszono mnie abym rodzince prezentu na wigili nie sprawiła i żebym rodzic nie zaczęła. Nie ma sprawy, Janka 10 dni przenosiłam, to akurat na połowe stycznia bym się wyszykowała .
Natalie
Zadomowiona(y)
Ja ciuszki, kocyki, przescieradelka juz mam poprane :-) Bo jestem panikara, ze pozniej nie bede miala sily albo nie zdarze, hehe. Jeszcze czeka mnie tylko pranie poscieli, ale to dlatego, ze jeszcze jej nie kupilam No i prasowanie, ale z tym jeszcze troche poczekam - bo jak teraz poprasuje, to chyba za ponad dwa miesiace bedzie to malo sterylne...tak mi sie wydaje.
klaudia011
Fanka BB :)
ja sie jeszcze za pranie nie brałam...zresztą muszę się wziąć za porządne zakupy w listopadzie!
w przyszłym tyg maluje pokój dla Maleństwa i może wtedy i u mnie coś ruszy z wyprawką
w przyszłym tyg maluje pokój dla Maleństwa i może wtedy i u mnie coś ruszy z wyprawką
M
miloku
Gość
ja dzisja wlazlam na stryc i wygrzebalam malenkie ciuszki
posegrogowalam je i mam zamiar poprac i poprasowac wszystkie do 3 miesiaca
cala gora tego ale wole to zrobic teraz bo potem swieta i pewnie przygotowania do swiat beda
ja juz niec z malenkich ciuszkow nie kupuje mam ich tyle ze mi stanowczo wystarczy
niektore jeszcze z metka bo Tristan nie zdazyl ubrac
a wogule to mam dzisija bardzo leniwy dzien ,a do tego ,albo przez to bardzo zarty
tak sie najadlam ze az mi nei dobrze
posegrogowalam je i mam zamiar poprac i poprasowac wszystkie do 3 miesiaca
cala gora tego ale wole to zrobic teraz bo potem swieta i pewnie przygotowania do swiat beda
ja juz niec z malenkich ciuszkow nie kupuje mam ich tyle ze mi stanowczo wystarczy
niektore jeszcze z metka bo Tristan nie zdazyl ubrac
a wogule to mam dzisija bardzo leniwy dzien ,a do tego ,albo przez to bardzo zarty
tak sie najadlam ze az mi nei dobrze
Elka2808
Zadomowiona(y)
Cześć moje śliczne grubaski, wpadłam tylko na chwilkę żeby się z wami przywitać. Na pysk padam, aż sama sobie sie dziwię, że dotrwałam do tej godziny. Usilnie staram się ws czytać ale kiepsko mi to idzie. Buziaki:-)
reklama
mamjakty
styczniówka 2009
Elu - fajnie, że masz jeszcze siłę do nas zaglądać - strasznie mi Cię szkoda <przytul> - ale w miarę możliwości wpadaj do nas i nas informuj, co tam u Ciebie
a ja już po obronie taka lajtowa była, że masakra - na takie egzaminy to bym mogła chodzić tylko we dwie się broniłyśmy, bo większość osób nie wyrobiła się złożyć prac w terminie i dopiero w połowie listopada będą mieli termin - więc cieszę się, że zrobili nam wcześniejszy termin ;-) obrona była ekspresowa - nawet nie wiem czy pięć minut odpowiadałam :-) ważne, że już po
a ja już po obronie taka lajtowa była, że masakra - na takie egzaminy to bym mogła chodzić tylko we dwie się broniłyśmy, bo większość osób nie wyrobiła się złożyć prac w terminie i dopiero w połowie listopada będą mieli termin - więc cieszę się, że zrobili nam wcześniejszy termin ;-) obrona była ekspresowa - nawet nie wiem czy pięć minut odpowiadałam :-) ważne, że już po
Ostatnia edycja: