reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2009

Kasimonia a nie kazała Ci pesera zakładać?? albo nawet szewka?? przeciez to normalna procedura przy krótkiej szyjce moze skonsultuj to jescze z innym ginem.. Ja bym tak zrobiła na Twoim miejscu!! Trzymaj sięi odpoczywaj...

reklama
Kasimona Madzia ma racje
lec jeszcze do dugiego gina bo raczej powinni cos ci zalozyc
i oszczedzaj sie jak tylko mozesz
chociaz lezenie nie jeste latwe
kozystaj bo potem sobei nie polezysz :-)
bedzie dobrze kochana bez obawy :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

właśnie przed chwilą dostałam smsa, że moja koleżanka urodziła. miała termin na 01.11 ale dzisiaj zrobili jej cesarkę. ale jej zazdroszczę, że ma to już za sobą. będę miała teraz z kim spacerowac

Kasimona skonsultuj się z drugim ginem. Na tym etapie powinni założyć ci krążek lub szewek. Dużo odpoczywaj i się nie stresuj. A spokojnie donosisz ciążę. A malutka ładną ma już wagę. Moja Oliwia w tym tygodniu też tyle miała.

Kasimonko:) bedzie dobrze.Dodatkowa konsultacja sie naperno przyda. Twoja córeczka jest już duża, ratuja juz dzieciacki które ważą 0.8. Napewno jeszcze troszkę uda Ci sie małą przytrzmać. Dziwie sie czemu nie wzieli Cie na obserwację do szpitala.

Kasimonia Ty się dziecko nie zastanawiaj Tylko łap za fona i umawiaj się z innym ginem .. a najlepiej jedz do pierwszego szpitala na konsultacje i pamietaj zto ze jestej jescze smarkata nie upoważnia nikogo zeby Cie spławiał Biez faceta pod pache albo mame i sie zbieraj!!!

Kasimona jak dlugą szyjke mialas ostatnio? 3cm to jeszcze chyba nie dramat,,no chyba ze w ciagu miesiaca Ci sie o centyment skrócila. Robili Ci usg, zeby to ocenic, czy tylko palcami?
Skonsultuj to z innym lekarzem :-)

reklama
A tutaj Kasia-21 lat mieszkanka Macclesfield.Termin wg USG mam na 12 styczenia 2009r.Zastanawiam sie tylko czy moja dzidzia bedzie z 1008 czy 2009 roku;-) przeciez wszystko sie moze zdarzyc:blink: buziaczki

Do góry