reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2009

U nas pogoda beznadziejna. Slonce niby wyszlo ale tak pi...dzi ze leb moze urwac. W nocy maz ratowal suszarke z balkonu bo tak wialo ze suszarka balansowala na krawedzi barierki i kierowala sie w kierunku samochodow na parkingu pod blokiem...

reklama
U nas też słoneczko śliczne, choć zimnawo. W ramach spaceru zrobiłam sobie rundkę po okolicznych bazarkach. Teraz się biorę za dokończenie ciasta z jabłkami i zrobienie mięska z ryżem na obiadek.
A co do wiatru i prania, to wczoraj tak wiało, że jak koło jedenastej powiesiłam pranie na balkonie, to wieczorem już było suchutkie! Aż byłam w szoku, bo nawet grube spodnie wyschły :-D Ale fakt, że niewiele brakowało, żeby odleciały w siną dal ;-)

Widze ze dobra pogoda ma wpływ na nasz plany, niby mam tyle sil a pozniej sie okazuje ze... Ja na przykład dziś miałam w planach posprzątać cale nasze pietro, a narazie tylko pranie jedno powieszone i gora naczyn umyta - za reszte nie chce mi sie brac bo po jedzonku spac mi sie zachcialo.... moze za dwie godzinki sie zabiore... :-)

Mamjakty Gratulacje!! zaliczonej obrony...

U nas pogoda rewelacja jak nie na koniec października..

Czy Kasimonia sie odzywała...bo cos sie niepokoje o nią...:baffled:

A ja wczoraj zalatwilam wszystkie papiery i 12 listopada bede juz mezatka!!!!
niestety nikt z mojej rodziny nie moze przyjechac no i pradziwy slub i wesele wraz z chrzcinami zrobimy w Polsce w pazdzierniku przyszlego roku....no ale za 12 dni bede miala meza:-)Ciesze sie bardzo bo musze wam powiedziec,ze ta ciaza zblizyla nas jeszcze bardziej do siebie,a przed ciaza myslalam,ze juz bardziej nie mozna:-D
....wiec to musi byc ten jedyny....
o moim zlym samopoczuciu napisze na dolegliwosciach...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry