reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2009

Ja dzis padam na pysk!!! o 5 rano pojechalam do mediolanu do konsulatu -4 godziny w pociagu w jedna strone i 4 z powrotem .szybko papiery zalatwilam i jutro ide ustalac date slubu:-) jestem tak polamana,ze nie mam sily na klawiature naciskac:tak:
moje malenstwo jest chyba tez glowka do gory bo takie mocne ruchy czuje na dole i to sa chyba stopy.w poniedzialek sie przekonam

reklama
KasiaKruszyna - gratulacje!! Mamjakty - również gratulacje!!!Innej opcji nie przewiduje:-p:-p:-ptylko się nie denerwuj bo to nie wskazane w Twoim stanie:-D
Kasimona88- nie strasz nas, co ci naopowiadała ta twoja ginka??
Ja dzisiaj cały dzień się wywłóczałam z wyboru i też jestem pomęczona ;-)więc Aniu odpoczywam razem z Tobą:-)

No więc mam bardzo krótką szyjkę.
Ma 3mm
Pozostaje mi leżenie a i tak nie obiecuje że nie urodze za wcześnie.
Dostałam leki na rozwój płuc córeczki.
Boję się.

No to duza masz coruchne i postaraj sie o tyn nie myslec,tymbardziej,ze nasze dzieciaczki sa juz coraz silniejsze i dadza sobie rade gdyby co. postaraj sie lezec jak nawiecej...juz nie duzo zostalo za 7 tygodni twoja mala juz bedzie mogla spokojnie wylazic....to nie tak duzo.:tak:

Mamajakty - jutro już będziesz mogła świętować
icon_spoko.gif

Kasia - gratulacje
icon_brawo.gif

Ania.falko - raz dwa załatwisz ten ślub i będzie spokój. chociaż póki co nalatasz się Biedactwo
icon_przytul.gif

Kasimonko - a czy do szpitala Cię zabierają, czy masz leżeć w domu ?
póki co spróbuj się odrobinę uspokoić i poprostu leż. każdy dzień, każdy tydzień - to ważne dla dziecka
icon_przytul.gif

reklama
Do góry