reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2009

Witajcie Dziewczynki po kilkudniowej przerwie:-) Tyle zdążyłyście naprodukować od środy postów, że nie wiem czy będę w stanie je wszystkie przeczytać...:-( od dzisiaj jestem już jednak na bieżąco. W kolejną taką podróż (750 km w jedną stronę) prędko się nie wybieram - masakra dla kręgosłupa i nóg:no: Dobrze, że chociaż wszystkie sprawy udało się pozałatwiać.
Pozdrawiam wszystkie Mamuśki:tak:

reklama
Gemini to super, że wszystko poszło sprawnie !!!

=============

Aga_q dzisiaj sie zastanawialam nad kupnem tej poduszki. W sklepie widzialam za 89 zl( pewnie inna firma, niz Twoja) i jak u Ciebie sie sprawdzi, to tez sobie kupie. Moze w koncu wygodnie mi w nocy bedzie.

Celinko - pewnie inna firma. moze być tak, że jest krótsza - na przykład;
ta jest z motherhood-a.
na allegro też widziałam kiedyś taką od producenta foteli fatty. nazywała się snake i wypełnienie miała z kuleczek jak te fotele.
ja się zdecydowałam na tą, bo koleżanka polecała mi bardzo.

Aga - fajnie wygląda ta poduszka :tak:
Ja śpię ze zwykłą, dużą poduszką między nogami ;-)

ja też tak spałam, ale mam tendencję do układania się na brzuchu - ulubiona pozycja - i w nocy budziłam się z bólu naciągniętych wiązadeł, a ta poduszka uniemożliwia takie ekscesy, bo masz ją wzdłuż całego ciała i dodatkowo pod głową.
na rysunku też jest pokazane, że można spać układając ją za plecami i wtedy amortyzuje kręgosłup.
dodatkowo można z niej zrobić siedzenie pod tyłek z owinięciem kręgosłupa i pokazane są dwie pozycje, w których można jej użyć do karmienia maluszka.
moja koleżanka tak się przyzwyczaiła do spania z mią, że śpi do tej pory, choć już prawie rok temu urodziła ;-)

Ostatnia edycja:
witam..nie było mnie przez jakis czas i nie wiem kiedy zdołam nadrobić to co pisałyście..ja juz po ślubie i podrózy poslubnej..w pt usg wiec zobacze jak tam moja niunia urosła..juz sie nie mogę doczekac:-)

Marcia_77 wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia:tak: Nowej na całej linii - Mąż, Dzidziuś... wszystko pięknie:-)
Ja mam wizytę za tydzień i też już nie mogę się doczekać. Poprzedni lekarz robił mi usg na każdej wizycie, u tej nowej pani doktor muszę prosić o to badanie, ale na szczęście nie robi problemu. A jakoś tak przyjemnie pooglądać sobie Maleństwo na monitorze:tak:

Ja od połówkowego w 21 tc nie miałam USG i nastepne mam dopiero planowo w 30 tc ale jakoś mi tego nie brakuje ;-) Jedynie o szyjkę się martwię, tą mogłabym mieć lepiej kontrolowaną...

Marcia - wszystkiego najlepszego na Nowej Dordze Życia :tak:

Witam wszystkie Panie ;) Jak tam samopoczucie?
Byłam dziś u gin, i nareszcie się uspokoiłam. Wszystko jest w porządku, wyniki wszystkie mam okej. Lekarz po raz kolejny potwierdził, że będziemy mieli córeczkę i że jak na 28 tydzień to jest sporawa ;]
Dodaję jedno zdjęcie z dzisiejszej wizyty.

http://i33.tinypic.com/s1ngug.jpg
my.php
my.php

Ostatnia edycja:
Lawendowa zdjecie sliczne :-)
Ja mam USG w przyszly poniedzialek, ale jakos na nie czekam tak, jak na poprzednie. Troche sie stresuje, bo serduszko bedą mojemu malemu badac.

reklama
śliczna foteczka :tak:
ja dopiero 4 listopada będę podglądać moja małą - chyba już nie jest taka mała, bo dość wysoko ją czuję :-D ale ja się nie stresuję, na ostatnich usg wszystko w porządku wychodziło - Celinka, w jaki sposób mają badać serduszko? mi na poprzednich wizytach sprawdzano czy ma dobrze zbudowane - to o to chodzi?

Do góry