reklama
Mysza, jak my wszystkie Zawsze wariujemy przed USG, chociaż to zupełnie bez sensu.celinka gratuluje chłpoczyka !!
Ja też właśnie zaczynam mieć stresa , USG mam jutro o 18-ej , i strasznie się boję czy z dzidzią wszystko w porządku .
Cóż, jeśli cokolwiek jest nie tak, Twój stres i tak niczego nie zmieni. W Twoim brzuszku siedzi mały dzidziuś i on tam jest już dzisiaj, teraz, i jutro będzie dokładnie taki sam, niezależnie od tego, czy pójdziesz na USG, czy nie :-)
A że sam stres dzidzi dobrze nie robi, w przeciwieństwie do USG, to trzeba się starać uspokoić, albo przynajmniej myśleć o czymś innym. Poza tym wszystkie trzymamy kciuki, więc na pewno będzie dobrze! A właściwie powinnam napisać "JEST dobrze", a jutro USG Ci to pokaże. :-)
Kluliczek
Babka z laską
Zdrowe 0,5 kg chłopisko . Potem napisze więcej bo jem, gadam z sasiadką i musze się przebrac .
mysza83
Fanka BB :)
Melulu - Dziękuje bardzo za pocieszenie Ja zawsze mam stresa na wizytę u lekarza co najgorsze często dostaje w tych nerwach napadu "tachykardii" ( bardzo szybkiej akcji serca , na tle nerwowym ) i w sumie u mnie to takie kółko zamknięte bo po pierwsze boje się o wynik badania a po drugie boje się że znów dostane tachykardii , jest to w miare nie grożne ale ciężko jest mnie wtedy badać i trzeba poczekać aż sie uspokoję , jak to kardiolog powiedział taka już moja uroda i nic z tym nie zrobię mogę co najwyżej się melisy albo persenu nałykać
ania.falko
Entuzjast(k)a
>Gratuluje kluliczku!!!
mialas przeczucie,ze to bedzie chlopak?
mialas przeczucie,ze to bedzie chlopak?
Kluliczek
Babka z laską
najpierw miałam na bliźniaki, potem miałam straszne poczucie że cos jest nie tak, no i okazało się, że były blixniaki i jedno obumarło. No i potem miałam mieszane uczucia, troche tak, troche tak, ale w końcu unormowało się na chłopaka. Ale wszyscy zaczęli mówi, że dziewczynka i moja intuicja tez sie wachała, wiec tak do końca nie wiedziałam :-).
mamjakty
styczniówka 2009
Kluliczku no to gratulacje :-) będziesz miała niezłą obstawę męską w takim razie ważne, że zdrowe i dobrze się rozwija ;-) duży chłopczyk ;-)
Dziewczyny jeszcze zadna wiadomosc w moim zyciu nie ucieszyla mnie tak bardzo jak to,ze poznalam plec mojego dziecka. Bardzo sie ciesze,ze to chlopak Zaden zdany egzamin na studiach( nawet ten najtrudniejszy) nie dal mi tyle radosci. Tego sie nie da opisac. Chyba mi hormony do glowy uderzyly
reklama