reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2009

pipilotta87 mozliwe ze ginek mial zly dzien ale dlaczego ty masz na tym cierpiec. Idz do innego gina i tyle.

Celinka gratuluje synka. Sliczne imie wybraliscie, moj mezus tez bartosz. :-)a jakies wymiary dzidzi masz, ile wazy?? no i o fotki prosimy.

reklama
Celinka - no piękne gratulacje!!!!!! :-D jakoś czułam, że będziesz mieć Synka - skoro pisałaś, że wszyscy zachwalają, że pięknie wyglądasz - to ponoć na Synka :-) no i sama widzisz, że nerwy były zbędne - no ale cóż, mamy już tak mają - co to będzie potem :rofl2:

Celinka, gratuluje serdecznie. Chociaz szczerze Ci sie przyznam ze mialam nadzieje ze Ci sie nie sprawdzi ze jak dobrze wygladasz to na chlopa. Ale to z czystego egoizmu hehe

Celinka, strasznie się cieszę!!! Gratulacje! :)
I też popieram imię, wręcz z całego serca. W moim życiu Bartki są szczególne, tak mieli na imię wszyscy moi "poważni" chłopacy - począwszy od mojej pierwszej platonicznej miłości, poprzez ex, z którym spędziłam parę dobrych lat, po mojego męża dzisiaj :-)
No to teraz jeszcze trzymamy kciuki za Kluliczka :-)

W moim zyciu tez spotykalam samych fajnych Bartkow. Czy to chlopak, czy koledzy-zawsze byli fajni. No i jeszcze moj ulubiony instruktor aerobiku to Bartek :-D

Marcia - to nie byłaś dodatkowo na USG? bo ostatnio pisałaś, że zamierzasz gdzieś pójść - ja właśnie tak zrobiłam (tydzień po usg u mojego gina poszłam dodatkowo gdzie indziej) i już wiem, co mam :-D

reklama
Do góry