reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2009

Ja teraz dopiero 18-tego... Duuuzo czasu. Ale moze to dobrze bo jak sie dowiem to sie zaczna wydatki a poki co innych mam tera kupe..

reklama
Celinka, Kluliczek ja również gratuluje syneczków. Ja niestety jeszcze bede musiała poczekać długo na poznanie płci dzidziuka. Nastepne usg mama 22wrzesnia,ale mało prawdopodobne żebym sie wtedy dowiedziała ponieważ aparat na którym będzie ono robione nie jest naj wyzszej klasy.
Mi też już pierwsi zaczęły produkować siarę.

czesc dziewczyny ja wczoraj byłam u lekarza i na 90% bedzie dziewczynka wszystko dobrze mała zdrowa a ja szcześliwa.
Gratuluje chłopców celinka i kluliczek.
pozdrawiam.:-):happy::happy::happy::-D

A ja wczoraj byłam na usg i już wiem, że moje dzieci są okazem zdrowia, wszelkie wady genetyczne wykluczone, rosną duże ( 450 i 400), rozwijaja się prawidłowo i na 100% będziemy mieli synka i córeczkę - rewelacja, jesteśmy mega szczęśliwi bo wydawało nam sie to mało realne, sama nie wiem jak to zrobiliśmy ;-)

Dziewczynki ja Was bardzo przepraszam....ale mam straszny sajgon ostatnio...Pokoje sie do remontu szykują a ja obronę piszę...Cały czas staram sie Was podczytywać....a piszę żeby nie było że dostałam sie na liste i sobie olałam....

Sorka że tak ogólnie ale gratuluje Wam zdrowych dzieciaczków....:-)

reklama
Do góry