reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2009

Ja ekonomię studiuję, a dokładniej nieruchomości.... :) sporo mi jeszcze do napisania zostało, ale strasznieeeee nie chce mi się nad tym siadać :( może po weekendzie w końcu ostro przysiądę :)

reklama
hej babolki i brzuszki

W zakupach wkleiłam fotki ubranek dla maluszka.
Mężuś w domu ma urlop i go wykorzystuje. Dzisiaj posprzątaliśmy domek (okna i te sprawy) oczywiście mężuś mył okna ja te lekkie roboty robiłam. Maluszek puka już codziennie i wtedy uśmiech mi nie schodzi z buzi. A dzisiaj kupiliśmy autko (używane ale w super stanie)

Witam nowe mamusie. Porodówki w styczniu nie nadążą hi hi

A ja miłam dzis dzien relaksu- robilam sobie paznokcie :-) i o mało co nie wyladowałam z moją kumpelą na poprodówce ale przyjechal jej teść i z nia pojechał:-)jeju stresowalam sie razem z nią ..co to będzie jak ja bede musiała jechac:-)

Moja siostra jest teraz "na krawędzi". Właściwie na dziś miała termin porodu, ale póki co nic nie słychać. Każdy telefon od niej to wydaje mi się, że JUŻ ;-)

Niestety z powodu problemów w pracy nie damy rady pojechać na zaplanowane wczasy jeżeli któraś z was albo ktoś z waszych znajomych ma ochotę to chętnie odstąpię miejsca zwłaszcza że wpłaciliśmy już zaliczkę (600 zł)
Wczasy są wykupione w Juracie na 2 tygodnie w WZW Jantar (Delfin) od 16.08-30.08 koszt od osoby to 1750 zł -za dwa tygodnie (125 zł za dobę ) z pełnym wyżywieniem 3 posiłki dziennie (dla dwóch osób)
Informacje pod numerem 664 722 305

Daga nie widzialam zdjecia autka w zakupach styczniowek.. Jak zakupy to zakupy. Ja dzisiaj kupilam jeszcze dywan do pokoju "dzidzi". Jak rozloze to wkleje zdjecie. Na razie pobojowisko na chacie

No to i ja sie pochwale. Byłam wczoraj na USG i okazało się że bedzie DZIEWCZYNKA!!! Troszke mnie to zaszokowało bo byłam pewna na 100% że bedzie "Junior" a tu niespodzianka. No ale mój mąż od samoego początku wiedział że robi dziewczynke i mu się udało.:-)

Tola gratulacje dziewczynki!!!!!!!!!! :-):-)

mój twierdzi że robił chłopca zobaczymy czy mu się udało.

Dziewczyny ale ten czas leci zaraz półmetek nam stuknie a nie dawno chwaliłyśmy się pierwszymi wizytami i fotkami naszych fasolek.

reklama
Za chwilę faktycznie półmetek i myślałam, że te wszystkie szaleństwa hormonalne mam już za sobą... Tymczasem dzisiaj rano pokłóciłam się z mężem i przepłakałam potem cały dzień:( Teraz jestem cała spuchnięta, głowa mnie boli i generalnie mam takiego doła że dopiero przed chwilą włączyłam po raz pierwszy komputer.
pozdrawiam wszystkie uśmiechnięte - mam nadzieję że jutro będzie lepszy dzień...

Do góry