Ja z nastrojami nawet o dziwo w porządku. Może przez tę przeprowadzkę nie mam czasu na fochy ani doły :-) W sumie tylko ze dwa razy miałam takie akcje, że zareagowałam na coś prawie histerią, zalewając się łzami z miejsca. Oczywiście chodziło o rzeczy, które normalnie by mnie wkurzyły, ale niekoniecznie aż tak. :-)
reklama
Kluliczek
Babka z laską
Wybywam na długi weekend, wyjazd dopiero jutro, ale dziś pakowanie itp, wiec będzie ciężko z czasem. Dlatego żegnam się do poniedziałku :-). Jak wróce zajmę się listą i pouzupełniam :-).
Miłego weekendu :-).
Miłego weekendu :-).
mamjakty
styczniówka 2009
miłego wypoczynku ja chyba też wybywam ale niedaleko, ale to zawsze sama z mężusiem będę
No dziewczyny podczytuje Was tu cały czas...Byłam wczoraj u gina i mam fatalne wyniki krwi tak więc dostałam Falvit M i Hemofer F i czekamy aż mi sie poprawią...To by tłumaczyło mojego bóle głowy i ciągłe osłabienie...Dzidzi nie oglądalismy....USG dopiero na 17stego września...więc całe 2 miesiące małego nie zobacze...:-(
Ja też wyjeżdżam na długi weekend tak że bawcie sie dobrze i dużo zdrówka :-)
Ja też wyjeżdżam na długi weekend tak że bawcie sie dobrze i dużo zdrówka :-)
Kluliczek, Adiva, Rondzia milego wypoczynku
Ja raczej humorow nie mam. W tej ciazy jeszcze ani raz nie plakalam Irytuja mnie tylko ludzie na ulicy, w sklepach itd, dlatego wole nie wychodzic zbyt czesto do ludzi Dzisiaj mam dola, bo tesknie za studiami(!!!). Nigdy nie sadzilam,ze to powiem ;-)
Ja raczej humorow nie mam. W tej ciazy jeszcze ani raz nie plakalam Irytuja mnie tylko ludzie na ulicy, w sklepach itd, dlatego wole nie wychodzic zbyt czesto do ludzi Dzisiaj mam dola, bo tesknie za studiami(!!!). Nigdy nie sadzilam,ze to powiem ;-)
gemini_bb
Zadomowiona(y)
No cóż ja też siedzę w domu bo mężuś cieżko pracuje (zarabia na wyprawkę) i tylko denerwują mnie korki na drogach i tłumy na ulicach bo wszyscy teraz zjechali nad morze. Taki to urok mieszkania w nadmorskim kurorcie Za to w przyszłym roku będę już po drugiej stronie barykady - z gór będę przyjeżdżała tutaj na wywczasy
reklama