reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2009

Ja z nastrojami nawet o dziwo w porządku. Może przez tę przeprowadzkę nie mam czasu na fochy ani doły :-) W sumie tylko ze dwa razy miałam takie akcje, że zareagowałam na coś prawie histerią, zalewając się łzami z miejsca. Oczywiście chodziło o rzeczy, które normalnie by mnie wkurzyły, ale niekoniecznie aż tak. :-)

reklama
Wybywam na długi weekend, wyjazd dopiero jutro, ale dziś pakowanie itp, wiec będzie ciężko z czasem. Dlatego żegnam się do poniedziałku :-). Jak wróce zajmę się listą i pouzupełniam :-).

Miłego weekendu :-).

No dziewczyny podczytuje Was tu cały czas...Byłam wczoraj u gina i mam fatalne wyniki krwi tak więc dostałam Falvit M i Hemofer F i czekamy aż mi sie poprawią...To by tłumaczyło mojego bóle głowy i ciągłe osłabienie...Dzidzi nie oglądalismy....USG dopiero na 17stego września...więc całe 2 miesiące małego nie zobacze...:-(

Ja też wyjeżdżam na długi weekend tak że bawcie sie dobrze i dużo zdrówka :-)

Mnie też nie będzie. Do przeczytania w poniedzialek. Zdrowego i spokojnego weekendu! Wyspijcie sie powoli akonto przyszlego roku!

Kluliczek, Adiva, Rondzia milego wypoczynku :-D
Ja raczej humorow nie mam. W tej ciazy jeszcze ani raz nie plakalam :-D Irytuja mnie tylko ludzie na ulicy, w sklepach itd, dlatego wole nie wychodzic zbyt czesto do ludzi :-D Dzisiaj mam dola, bo tesknie za studiami(!!!). Nigdy nie sadzilam,ze to powiem ;-)

Dziewczyny miłego weekendowania!!!!!!!!!!!!!

My siedzimy w domu dzisiaj nalatałam się jak głupia. Wszystko mnie boli oprócz brzuszka. Jutro z wyrka nie wychodzę. :-)

No cóż ja też siedzę w domu bo mężuś cieżko pracuje (zarabia na wyprawkę:)) i tylko denerwują mnie korki na drogach i tłumy na ulicach bo wszyscy teraz zjechali nad morze. Taki to urok mieszkania w nadmorskim kurorcie:( Za to w przyszłym roku będę już po drugiej stronie barykady - z gór będę przyjeżdżała tutaj na wywczasy:):)

reklama
Dziewczyny slnilo mi sie dzisiaj, ze rodzilam i urodzilam sliczna dziewczynke, ktora ciagle sie smiala. Az szkoda, ze sie obudzilam. W zyciu nie mialam tak ladnego i wyraznego snu :-D

Do góry