reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2009

reklama
monia
ja też będę miała córeczkę i też mi zasłaniała buziaczka -taka zawstydzona była maleństwo moje kochaneważyła 331 gramów i wszystko w porządeczku, nózki miała skrzyżowane na początku ale sonografka poruszałą trochę łóżkiem w górę i dół i tak patrząc z uśmiechem mówi wg USG na 80% dziewuszka a wg mnie nawet na 90, no więc zaskoczyła nas mile bo mąż mi wmawiał od 2 lat że nam się tylko chłopcy rodzić będą-a tu taka miła niespodzianka-HURAAAA!!!!:rofl2:

Witam
wczoraj byłam u gin, myślałam że poznam juz płec ale powiedział że jest jeszcze za wcześnie a to 18 tydzień.:no: Poczekam wiec cierpliwie do nastepnej wizyty.

A co do USG to mam zaplanowane na 26.08, już się nie mogę doczekać. Ciekawa jestem, czy poznamy płeć :-) A przy okazji - możecie polecić jakieś dobre miejsce na USG 3D w Wa-wie?

Ostatnia edycja:
Melulu, ja też mam 26 sierpnia i mam nadzieję poznać płeć maluszka :tak::-D;-). Co do USG 3D to nie wiem, gdzie w W-wie :no::baffled::sorry2:, na razie szukam czegoś w Kaliszu, bo tez chciałam zrobić na pamiątkę. Nie wiecie może, gdzie w Kaliszu zrobić?? Ja niby mam jakiś namiar, ale wolałabym jakiegoś poleconego, sprawdzonego :tak:.

reklama
Dziewczyny jak Wy duzo piszecie. Jak wracam o tej porze z apteki, to nie wiem od ktorego watku zaczac czytac :-D
Mamjakty wspolczuje pisania pracy. Ja na szczescie juz sie obronilam. Z ciekawosci spytam- co studiujesz?
Kasia c22 i Rawenalka witam :-)
Weroniczka milego urlopowania :-D
Iwi 82 gratuluje coreczki !!!
Ja jutro wracam do wawy, wiec sobie troszke od pracy odpoczne :-D

Do góry