reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2009

Oj, to ja płacę trochę dużo bo 130 zł za każdą wizytę, ale za każdym razem mam usg (ostatnie 2 razy z płytką) i wiem że warto. Nie zamieniłabym swojego lekarza na żadnego innego (gdyby nie moja przeprowadzka). Dawno nie spotkałam lekarza-człowieka, który tak by interesował się stanem pacjentki - jak byłam po zabiegu to nawet dzwonił do mnie w czasie prywatnym by zapytać jak się czuję... Będzie mi przykro się z nim pożegnać:(:(

reklama
Dziewczyny co do seksiku- u nas nigdy nie bylo az tak dobrze, jak w ciazy :-D

W przesady nie wierze. To wymysl ludzi niedouczonych, ktorzy nie potrafili w inny sposob wytlumaczyc tego, co sie na swiecie dzieje. Np. pewien osobnik z mojej rodziny,ktory mieszka na wsi nie pozwalalmojemu ojcu wchodzic do chlewni ze swiniami, bo twierdzil, ze moj moj ojciec ma takie oczy, ze rzuca na swinie urok i one od tego zdychaja (!!!!) Uroki przestaly dzialac, jak swinie dostaly leki.
U mnie USG 4D kosztuje 190 zl.
Witam nowe mamusie:-)

No i mamy kolejna dziewczynke! Gratuluje!!!! Jesli dobrze licze to i tak jak na razie na czele sa chlopcy.
Ja a same usg z plytka,bez zadnego badania i to nawet nie bylo 3d w Koszalinie zaplacilam 150zloty...Chyba mnie oszukal:zawstydzona/y::-(

Ja za każdą wizytę płacę 50 zł i za każdym razem mam zwykłe USG, co do 3d, to nie wiem jaka kwota, bo u mnie we Wrześni takiego nie ma! Spooky27, gdzie dokładnie mieszkasz? Może mieszkamy blisko siebie? No i gratuluję kolejnej dziewczynki! I jeszcze jedno słowo do tych przesądów, nie wierzcie w nie dziewczyny. Ja, pierwszą ciążę chodziłam cały czas w koralach, czy w łańcuszku i mój synek pępowiną nie był owinięty, włosy też depilowałam i jakoś mój synek włosy miał i ma!

Witam!!!
Mam na imię Kasia.
Mój termin wg usg wypada na 16 stycznia 2009 :-) to nasz pierwszy dzidziuś.
Pozdrawiam przyszłe i obecne mamy!!!

Karolina z tej strony, miło mi. Termin mam na 3 stycznia, chociaż mam takie przeczucie, że dzidzia mi zrobi niespodziankę jeszcze w grudniu, pozdrawiam.

Witam wszystkie "nowe" i "stare" mamusie :)
Wiecie co przez to pisanie o przesądach dziś mi się śniło, że mój dzidziuś urodził się całkiem łysy...hi hi.
U mnie usg 3/4d kosztuje 200 zł, ale słyszałam że bywa też po 300-350 zł.

reklama
Witam się i odrazu żegnam może nawet na dwa tygodnie. Dzsiaj wyjeżdżam na wakacje i nie wiem kiedy uda mi się tutaj zaglądnąć. Życzę miłego dnia i do zobaczenia

Do góry